星滙網Adam

627 回覆
65 Like 9 Dislike
可能你無睇開youtube, 上網search"陰毛背後"就有晒當年的資料啦
2016年的事.
https://www.youtube.com/watch?v=A7tsEO5wQfc

https://www.youtube.com/watch?v=-EnNAnEDztI
Dllm真係牆頭草

200萬01人 洪海分界你又讚
我想講 你連讚香港人洪海分界都冇資格
因為你同勇武割蓆

當時佢有講proud of 自己係香港人
陰毛背後 上面我有留過言

真心講可以係吹水 覺得可信性底
呂醫個節目好似都cut咗喇
唔知係咪因為佢黃呢
之前仲未quit晒啲page見過佢同涼薄鬧交好爽
但拖症呢樣真係唔得喎
中醫呢樣野人夾人
我真係少睇youtube但佢哋比我嘅感覺係見有位入就踩到盡
就算條神棍真係有搞女呃女人
但班女人唔係十八廿二喎
女女女佢哋就人神共憤姐
衰啲講班女人自己都有責任
而呢5條友其實由頭到尾都唔關佢哋事但就叫晒啲仇家出嚟抽水踩多兩腳

所以我當吹水花生食就算

當然條神棍都要自己多仇家先會比到位人入嘅,都係抵死㗎喇
岩呀 當初錄音年代真心支持
而家藍到發黑
Dllm
追擊到1001開新post
之前仲未quit晒啲page見過佢同涼薄鬧交好爽
有冇圖呀
好耐之前講光明會佢仲up到兩嘴,後尾d野比曬個肥L講咁濟,佢9up. 不過都好耐冇聽。。
扮晒中立撚好嘔心,但係傳個星期請埋啲鼠王芬、鄭泳舜上去做嘉賓
佢好多fans 架
但係唔知有幾多黃人走左呢
Adam陰謀論專家,依家香港充斥住咁多陰謀論(健康碼、疫苗、陳媽媽)等事件,要唔要出嚟同你班網友解釋下啊?
條友藍到發黑,上年夏天之後已經冇聽
有冇聽佢d新topic ?
佢地721話冇警 同 鄉黑 勾結 作地個腦諗咩
終於有人講呢條撚樣!
日日都美國佬最衰!
又要叫人課金!
全世界都係美國佬最衰咩撚都共濟會!
之前有集係到屌黃店大渣哥 (kby) 話佢要check身分證先入得. 野又唔好食, 又講黃店咪一L樣用緊我地的東江水... 個時係直播既, 有一大班佢既CCTVB/支那藍屍係到俾"LIKE" 其中有一個人串佢, 咁你咁憎外國勢力/美國等等...點解仲用YouTube

條肥西即刻火燒心係到追擊住個位網友, 仲叫人唔好沖涼啦..東江水嚟咁.
facebook I phone 都唔好用呀 佢成台都apple

有冇人打電話上去
有好多官上去

佢話楊潤雄 陳凡都會去
之前口口聲聲話自己唔係藍, 但呢條仆街冚家剷搵 "淫賤亂" 啲狗閪上去做節目

藍果班永遠唔會話自己係藍

話中左顏色陷阱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞