星滙網Adam

627 回覆
65 Like 9 Dislike
https://youtu.be/2Tvevd5fJwA

利申:我求其飛去聽左幾秒之後就冇聽

想點撚樣呀

即係咁

暴徒你又罵
投票表達訴求你又罵
空降咁又點

又成日話香港人痴埋美國冇好處

難道喜歡咁樣ga法治?
真又好 假又好
狗共比人感覺就係咁

200萬01人 洪海分界你又讚
我想講 你連讚香港人洪海分界都冇資格
因為你同勇武割蓆

當時佢有講proud of 自己係香港人

讀得多書 蝕住錢做就自我感覺良好?

好想講 你收皮啦

以上係講緊Adam 同 梁博士

Castiel
只係知道佢有唱過聖詩
唱完聖詩之後佢個取態係點 冇留意
推。 建制走狗, 無補充
呢條神棍講嘅嘢洗鬼理咩
早幾年先俾人篤爆佢收咗大陸錢搞網台唱衰美國(最好笑係佢從來唔敢講中國陰謀論)
條友私生活都好撚淫亂,扮撚晒君子用網台台主身分食女
又周圍分化其他網台主持,有興趣可以search陰毛背後
要呀
真係要推

推比更多人知
條友一向奶共反美。。。on9左好多年
私生活唔理佢啦

佢講果d野真係聽幾秒都聽到火都黎 求其禁幾秒就聽到佢罵人

我屌你老母咩

係網台又懶係正經 粗口又唔講句
桌飛走咗咁多年佢個閪台都未收皮
終於有人講呢條撚屌, 一個反送中就現型既含家剷, 大量popo藍絲聽眾
但係
覺得Castiel 係黃。冇搵資料啊
等你講多d
No no 你聽過佢私下衰嘢就知呢條友人格破產 根本唔洗信/理佢講嘅嘢
佢梗係有講粗口啦,最叻咪叫人咪撚聽佢節目囉
好似有寶咁
呢條友想狙擊佢好耐,又食又拎既人渣[i
mg]https://na.cx/i/81eXVxe.jpg[/img]
佢有好多fans 買左5年會藉架 diu
做緊節目佢唔講
懶係清高

佢以為自己好撚勁,唔o岩聽既就block柒人, 垃撚圾,d陰謀就係你阿媽係女人個d, 今天的我打到昨天的我, 藍到發黑既仆街, 又食又拎(網友), 你地想知上utube揾 陰毛背後, 大撚把個d野, 高迪安都有講佢, 之前仔揾老豆我都想隊佢出黎, 紅底, 講強國點勁點勁, 美國佬點閪點閪,
有冇巴打幫手清算佢, 佢都得罪好撚多人下。。
記得雨傘時佢已經現形
喺節目入面話我哋節目唔講政治
我嗰時已經屌出聲,咁你又提人哋國家政治,大事大非時候就鳩縮唔表態
閪極都唔夠狗共閪啦
佢係藍色+紅色, 好似公司係紅資, 佢應該都係共派d人黎, 黎黎去去得個幾百友藍絲聽, 最撚仆街唔係呃網友, 自己拍檔都棟鳩埋, 食夾棍先仆街
要呀
真係要清 屌你老母
how清
點棟法先
有人爆料係支那一個二世祖嘅資金,所以佢唔敢講支那衰嘢
條友仲要本身有老婆仲周圍呃蝦條
記得陰謀背後爆出嚟嗰期大把網台主持篤佢灰,佢搵過黑客去搞ourradio同高迪安個台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞