星滙網Adam

627 回覆
65 Like 9 Dislike
係反送中之後先突然加速染藍,之前做節目都算正正常常,Castiel無做節目就開始變低質.
好多網台轉live只係因為懶
啲嘢錯咗就錯咗
free flow 就算無做準備
開個chatroom吹吓水又過咗一集
唔似以前錄音講錯嘢會剪會重錄

資訊性節目搞到越嚟越差
但因為啲人好多時都係為咗圍爐吹水
變咗定個主題大家吹到就吹

不過最緊要咁樣搵到錢
昆到人以為俾多啲錢會好啲
咁就無問題啦
做生意啫

佢轉藍都要香港有咁上吓多傻人入去撐
先會生存到
所以香港根本無得救
當年睇Big boys club好鐘意聽佢講陰謀論
覺得佢地做直播都係做個引言
吊下冇俾錢既人隱
同啲FANS吹下水
呢個模式要有個主持帶住先做到資訊性節目

唔係藍既免費聽下故仔都冇所謂
俾錢聽呢啲就不了
以免費既角度黎講咪正正常常
都冇得要求太多

突然醒起當年佢地公佈攪個唔知乜新環節
講市面上啲嘢食有乜陰謀,類似食品安全個啲
個聊天室有人留言話有其他人做緊呢啲
ADAM即刻發火話"咁你咪唔好睇囉"
果個我覺得應該係Castiel idea 黎
陰謀廚房

真係想聽Castiel 做節目
佢有個話宗教嘅節目幾好聽
唔係走左咩?
😑😑😑😑😑😑😂😂😂😂😂
太長又窒窒地跳住聽
聽到妖言惑眾同肥余5個人搵左andy go搞左幾集節目
之後佢地5個同受害人傾唔掂數就丟棄受害人話唔做啦quit啦
擺左andy go同受害人上枱

同埋話好多人都有send錄音比andy go
花家姐梁錦祥黃洋達好似係有邀請既
奇奧就自己加隻腳話有野講

andy go自己都覺得到後期d人根本就係本身唔鍾意條肥佬所以落井下石踩多腳
佢話後來佢都覺得有d對唔住條肥佬 所以有諗過邀請佢/Castiel上去解釋下講下
但因為妖言惑眾既Ken同卓飛唔知做左d咩令到個受害人話算啦唔想做啦
所以之後先唔成事

利申未聽晒
但我會覺得條肥佬奶共還奶共 成日搬返佢搞女人出黎講真係無乜意思
條pk唔係好人
但妖言惑眾個班pk都絕對唔係正義
貴圈真亂dllm

午夜吹蕭

成班賣港
又唔用簡體字
又唔講普通話
又用英文
推爆佢呀
班fans勁呀,見到三角形就係共濟會
有一集佢講港共政權要立法,限制二創,泛民反對係要配合美國控制言論自由
仲有冇人推呀
條肥西越做越大

李國永 同大波man同台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞