星滙網Adam

627 回覆
65 Like 9 Dislike
中四聽到中五尾就無聽 個時最鐘意聽陰謀同靈異重案 不過有件事我覺得好怪 佢啲主持成日無啦啦唔做
有年好似有個女觀眾叫欣婷 之後佢由觀眾做咗主持 有次想睇返發現佢個節目同人都無啦啦唔見咗
真係好撚似, 成班無腦既聽眾盲目俾錢佢洗, 可能仲有坤D女聽眾上床添
可能仲有坤D女聽眾上床添 <--- 我聽過係有
好想睇佢收皮
有個男主持 "阿扑" 都食咗個女聽眾, 做咗佢條女啦 (佢哋有喺節目入面有承認過)
Castiel 本身只係聽眾, 阿當見佢有啲料到咪坤佢利用吓佢叫佢上去做主持
Castiel 似係有得上電視做公眾人物就好開心嗰種人
成班陷家產
因為佢同好多主持都因財失義, 唔係錢銀問題就係成日搵 9 人笨
咁樣衰都攪到女咩料
佢基本係成個講靈異同陰謀論界有關既都得罪晒, 就算無得罪都怕撚左佢
識玩嘅, 男人溝女係唔使靚仔
但係佢唔係一般樣衰,仲要肥,仲要賤格比佢溝慘撚過踩到屎
一兩個講佢都仲可以當屈, 根本十個有十個都話佢係大仆街, 信佢係好人真係智力有問題
佢用嘅閪招同把口得
佢講野咁on9 都叫得佢講野就係經典以為自己好勁睇透哂成個世界,眾人皆醉我獨醒d friend 好難頂。不過又老老實實咁都要比佢溝到d女真係都要反省下
真, 賤肉橫生, 而家仲紋到成身紋身,好心幾廿歲先黎學人扮潮好嘔心
I mean 佢氹女把口得
youtube較快聽但都好難頂
可能講多咗野del咗,之前有集共濟會嘉賓提聽眾留意D標誌角度,後尾cut咗果段聽唔返
對女洗腦唔怪得食咁多
以前錄音係錄通宵再不停剪接
所以會好似電視節目咁 有心嘅可以變到好緊湊

基本上當啲網台由錄音轉做live之後
就個個都係鳩噏浪費時間
特別係有開chatroom嗰啲
講句野講一半就跳左去覆留言
欣婷最偉大嘅功績
係做騷佬講馬雲嗰集播左條片
然後嗰集俾人投訴侵權
最後成個台被youtube ban左直播好似三個月
當時公佈嘅理由係話升級做4K

呢件事之後佢就消失左了
當年睇Big boys club請ADAM上去做嘉賓
見幾得意,咪聽下佢節目當故仔聽
後來轉模式就冇聽
前排再聽返少少,佢地依家直播做到講嘢斷開一舊舊
啲網台搵錢唔係問題,啲時間同設備全部都係錢
問題係質素差同埋個食相好肉酸
佢私生活同形象係點我真係冇興趣理
佢信晒啲陰謀論講到美國政府俾唔知咩勢力控制晒,幾衰我都係當故仔聽下算
但痴埋落藍絲,689影響節目內容就唔洗再聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞