星滙網Adam

627 回覆
65 Like 9 Dislike
純粹以事論事嘅話
如果佢做節目係有心機做 research、充實節目內容、控制得好節目嘅節奏
呢啲消閒節目我真係理撚得佢黃藍紅黑
即使係毛語錄都有值得睇值得學習嘅地方
所以對我嚟講根本唔係佢立場嘅問題
問題係佢節目內容又做唔撚好(收費嗰部分我唔知啦,但最少喺大海嗰集完全吸引唔到人課金)
態度又呢個屌嗰個屌,叫人點撑?

Adam 同咁多位 mon post 鐵粉我唔係盲反你哋
我好開心好多年前你哋陰謀背後同埋個台嘅好多其他節目都陪我渡過咗好多難捱嘅時間
特別要點名「與神對話」
係值得聽嘅節目,都拓闊咗我嘅視角

當時雖然你哋又未有 video
錄音器材都麻麻哋
但我覺得唔重要
你哋當年有嘅係內容同埋準備
而家設施齊全
反而冇咗當年做節目嘅初心同熱誠
咁就算有再好嘅器材
其實都留唔住聽眾
頭先佢係咁叫人留言
「大家覺得有冇入錯會?冇既就打幾隻字比我同Castiel睇下啦」

又係度打飛機
真係好鬼核突
真心話啊係
好心adam就睇下喇
唔好成9日話依家D人立場行先
其實係撇開立場來講你都有好撚多問題乞人憎啊
忠言逆耳咁你繼續去比D盲粉奶鞋底喇
唔咁樣R下存在感唔舒服
感覺上係Castiel喺到㩒住所以鬧少咗?
定想懶大方懶大量?
等睇遲D去返藍到黑嘅乜鳩午夜騷佬到先露真面目
夠中肯呀
我臨訓前推推先

我都買過會籍 對我黎講當收音機咁聽 得閒聽下
質素係點真係冇所謂 講完都唔會信曬架啦

當年Castiel係嘉賓黎架渣 搞下搞下先做左主持

講返Adam 同梁博
佢地連投票都要話埋
未證明左 d人要五大訴求多過要處理社區工作
如果做得好就長做 洗鬼搞投票咩
又話未做話社區工作冇經驗

特首夠冇人有經驗做過
不如廢左個特首佢 都on撚7 99
其實我最鐘意就係聽星際訪客
d new age神秘撚成人覺得中共咩都博大精深,美國係想食左全世界㗎
成班低能中二病
唔知侵侵簽咗人權法
梁博又有咩高見呢
adam又覺得有咩陰謀呢
好期待啊
我地搵到啲爆料
大家想知就share個post出去
夠500個like今晚同大家講
我等緊星期五
睇下佢會唔會返去藍絲大本營先鬧我哋
有冇花生?
神秘學 new age 陰謀論節目 係youtube大把
真係唔洗聽佢呢個濕鳩台
尤其佢自己個節目陰X背後 所有嘢都係陰謀 聽咗幾集發覺唔對路 左抄右作 索性慳番 留番d時間聽其他節目 或者係網上睇

利申 初期都有聽吓 其實嗰時外面網台都講咗好多年 網上都有好多資料
有咩爆?
我係佢fb 屌過佢, 扮中立真藍屍

利申以前中意聽佢個陰謀背後

冇like la
其實你都幾好野
仲肯浪費時間聽佢鳩UP
我就無聽佢好耐喇
要消磨時間都仲有好多野可以睇

佢有樣野幾啱
個台係佢嘅
佢就算係晚晚開台吹奏共產黨都係佢嘅自由
唔鍾意聽就唔好聽
所以既然我無俾過錢佢,我都無理由去聽
反而我就唔會咁傻走去幫佢刷存在感
成日話要人俾LIKE 又盛 又話LIVE要有幾多幾多人
入咗去幫佢充人頭,咁益佢嘅野我就唔會做喇
真係聽幾秒
佢好似開緊台發緊牢騷喇喎
冇聽

佢講咩?
唔係返送中先現型,佢不嬲立場都親中
話自己陰謀論專家但唔講中國嘅陰謀

飛左黎聽 呢到開始

話咩網絡欺凌 分化 撕裂
各位Mon post

D節目一係就唔好放上youtube

你放上Youtube 我就集集搵幾秒聽
Post 上黎比人知你d 偉大言論

你一日都鬧勇武 我就一日都post 上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞