星滙網Adam

627 回覆
65 Like 9 Dislike
應該唔會掛要變黑應該一早就變緊
我見佢冇割手足所以我係欣賞佢嘅
唔係信教都會聽下佢個信仰節目
雖然有時真係聽唔明聽到有D眼訓
怕係若然佢有日頂唔順唔做陰謀
肥佬覺得佢冇利用價值就連其他節目都唔比佢做咋
黃就唔痴埋呢條撚樣度啦
終於輪到呢條撚屌,虛偽到一個點嘅人渣,應該打到佢成為另一隻過街老鼠。

其實中共好多年前已經睇仲一班所謂新時代信仰嘅人,又其係陰謀論嗰派,去幫佢哋抹黑美國同資本主義,去合理化共產黨嘅反普世價值行為。
花邊新聞就算喇
個女人搞到全世界都得罪佢咁
可信度成疑呀
唔好比位肥佬話我哋「抹黑」佢
攻擊佢廢呀無料呀藍絲扮中立呀我十分樂意助攻
條在一早臭晒啦
以前有聽佢,但反送中發生後覺得佢好反民主,講野越嚟越荒謬,最好笑係佢以前係美國生活過但而家好反美,唔知係咪比美國人bully到傻左
同埋我想講

呢樣野係分對與錯

同實唔實名冇關
你要有知明度有影響力梗係要實明啦
咁就要預左比人公審

唔好將問題轉移先得架
who
我專登禁返入佢個facebook睇下
見到中醫師個post擺明笑班藍絲佢都share
應該係自己人?

btw中醫師D post幾好睇有D想add佢做friend
係Adam同梁生 藍撚到發黑
呀adam adam

唔好係節目又屌晒鬼先,
你係既就整個a/c 係度討論,唔整正龜縮
佢D會員係邊
淨係識圍內privacy 打飛機?
佢話要清理facebook門戶叫人like佢個post同commment如果唔係unfriend
本身話廿四小時後尾又edit變今晚前
救命

p.s. 我唔係二五仔呀我有comment有like呀
即係咁

做得岩怕咩比人講
咁撚怕即係理虧
真係名副其實又要威又要戴頭盔
之前買過做會員
但發覺佢做live鬧人多過share知識
都唔知聽佢鬧人定分享
開台又用左半粒鐘講台務都未入正題

經常呃like
乜鳩都「今晚過500 like就開台!」
「夠400 like我就講多少少第2 Part既野!」
好似聽你開台又要哀又要篩
咁唔撚想開台就唔好開囉
真係好鬼核突
以like維生咁
聽得多真係人都變暴躁
佢會鬧埋你 我係唔鐘意入正題 你未唔好聽lor
佢地一路都係吹奏緊支那
明明支爆 佢地講到相反

不過最抵死嘅
係呢條友吹奏馬雲
播左條片打飛機
點知俾人告侵權
個youtube直播俾人停左三個月
但係仲扮哂野話咩升級4K又乜又柒

不過佢唔舐共都唔得啦
成撚日返大陸
唔講真係唔知
有冇得搵返d證據呀
如果唔係又比佢話我抹黑架啦
終於有人講呢條撚屌 推比rock gor收佢皮
佢話咩紅花會唔講得
講左咁多年美國啲衰野,再做到個網台臭名遠播,都仲安然無恙
但係中共嘅野就唔敢講

咁即係表示左四個字
欺善怕惡
睇黎佢同佢d會員都唔會係到留言架啦

佢地覺得自己好高尚

即係 係街比人叫傻仔 唔會理佢果種心態

怪唔知得佢咁吹奏中共

因為佢洗腦都有一手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞