請聲援!懷疑連尼住為左保蔣介石刪reply!

479 回覆
29 Like 214 Dislike
返高登啦傻閪
我唔知連登規舉,係我錯
對唔住

不過蔣介石除左反中介有咩功績?
你地選擇性睇post
唔睇下佢既行為就屈屌佢既人係中介狗係咩玩法
唔好推
中介狗死全家
我唔知連登規舉,係我錯
對唔住

你地選擇性睇post

中介狗死全家
我唔知連登規舉,係我錯
對唔住

你地選擇性睇post

我自己就無聽過呢度post bam圖會比人BAM

不如你番高登啦

時事台都有呢D人比你狙擊(例如姓洪果D)

做錯野你咪合理屌囉

做野打擊中介仲唔夠???

洗唔洗做埋民運領袖推翻共匪先可以推post???
我唔知連登規舉,係我錯
對唔住

你地選擇性睇post

不如你番高登啦

做錯野你咪合理屌囉

點解唔係第個po幫蔣公講下野 支持佢?佢係另一個po比人屌到傻左wo
我唔知連登規舉,係我錯
對唔住

你地選擇性睇post

你自己本身都居心叵測,bam圖 admin自然會處理,你咁緊張做咩,唔通你係中介狗

你控制人思想

留意左一排 班打手用對本民青個招玩抹黑

不過咁下欄既招都係有傻仔中 見到有d人係度跟風屌真係笑左出黎
我唔知連登規舉,係我錯
對唔住

你地選擇性睇post

不如你番高登啦

做錯野你咪合理屌囉

點解唔係第個po幫蔣公講下野 支持佢?佢係另一個po比人屌到傻左wo

點解你唔係第個po同我地對話?害怕真正既民意

真係痴撚線
我唔知連登規舉,係我錯
對唔住

你地選擇性睇post

不如你番高登啦

做錯野你咪合理屌囉

點解你唔係第個po同我地對話?害怕真正既民意

真係痴撚線

點解你唔係呢個po同我地對話?害怕真正既民意

撐你果d就真正民意 唔撐你果d就中介打手
小學雞到
我唔知連登規舉,係我錯
對唔住

你地選擇性睇post

講到佢特登貼條撚出嚟咁
睇樓豬開埋個D大部分係傻西post 真係幫唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞