請聲援!懷疑連尼住為左保蔣介石刪reply!

479 回覆
29 Like 214 Dislike
其實仲同蔣生講咁多仲乜嘢?根本佢已經走火入魔,細路祥就算做錯都出嚟真誠咁道歉,咁蔣生呢?做錯咗由開頭唔肯道歉,不斷話反佢嘅係5毛中介狗,最後俾41巴要求道歉唔係嘅話就訴諸法律,最後蔣生咪死死氣去高登話自己深表歉意但係後面又加多句張圖唔係佢改,點都要卸少少膊!道歉就真誠啲啦,蔣巴咁寸寸貢俾人圍就梗㗎啦!
就算你以前點追擊中介又好,5毛又好,都唔可以一朝得志,語無倫次㗎!
做錄音機,icon回覆,只會顯得你小學雞,唔係巴打門想咁諗,係你做出嚟嘅嘢令人咁諗你!
蔣巴,你都係返你啲中介post繼續推啦,出面嘅世界唔啱你生存㗎!
你追擊中介,起碼有我第一個支持你!
你出嚟咪俾人追擊返
除非你真誠咁認錯,解決返呢次關公災難先啦!
你咁後生,仲有大把將來㗎

你睇清楚件事先出聲啦

我就係由頭睇到尾先出聲,敢問蔣生,邊一度有錯?

但係後面又加多句張圖唔係佢改,點都要卸少少膊!=張圖係我改?

我從來無話你改!!缷膊嘅意思係你唔肯講你無認真查圖嘅真偽,你發報嘅時候唔應該只係人講你又講

印象中,蔣生衰過幾次都係因為欠缺求證

一。老屈紅登偷資料
二。用我份整合list開post,唔擺我名,屈我果份係五毛list,跟住畀人屌就至放我上抬
三。有「朋友」畀圖你就開post唱人
高登都有打手

又係咁嘅回覆……打咩手丫!連我平時唔出聲嘅都出聲,你自己諗下啦

你唔係打手洗乜咁大反應?

大膽假設,小心求証呀巴打
尋日先屌完
依家又係度猛推呢個POST
其他POST又唔見你咁勤力

又係高登返黎?

又反駁唔到就話人高登返黎
技窮
尋日先屌完

又係高登返黎?

嗱,蔣生你呢啲咪衰囉,無理據就得幾樣回覆,不如收手啦!返中介post推,我真係會支持
其實仲同蔣生講咁多仲乜嘢?根本佢已經走火入魔,細路祥就算做錯都出嚟真誠咁道歉,咁蔣生呢?做錯咗由開頭唔肯道歉,不斷話反佢嘅係5毛中介狗,最後俾41巴要求道歉唔係嘅話就訴諸法律,最後蔣生咪死死氣去高登話自己深表歉意但係後面又加多句張圖唔係佢改,點都要卸少少膊!道歉就真誠啲啦,蔣巴咁寸寸貢俾人圍就梗㗎啦!
就算你以前點追擊中介又好,5毛又好,都唔可以一朝得志,語無倫次㗎!
做錄音機,icon回覆,只會顯得你小學雞,唔係巴打門想咁諗,係你做出嚟嘅嘢令人咁諗你!
蔣巴,你都係返你啲中介post繼續推啦,出面嘅世界唔啱你生存㗎!
你出嚟咪俾人追擊返

你睇清楚件事先出聲啦

佢又講得啱喎
件事我睇得好清楚啦
確實係有好多事你處理嘅態度都比較差
又串又懶係有光環咁
又唔肯改善

同埋上次你擺我份list當係自己嘢件事未完㗎,你欠我一句道歉說話。

細路祥你都唔好得幾多,呢頭道完歉,係其他post又話連生偏幫蔣生,又乘機話本民青乜乜柒柒,私怨上腦咁,想唔懷疑你係某某凡都唔得啦。

我起碼冇老屈 我道完歉話唔知連登版規
但係連登有其他會員惡意推post就ban
蔣生就冇事

另外連尼住ban人既標準好難觸摸 宜家仲有個咩理大男神唔洗ban
咁係咪連尼住唔屌得先?

我提本民青既理由係個post度re左
你地懷疑我係洪狗係因為我開始用唐三藏做net name 然後講野唔岩你地聽姐
宜家有個巴打叫唐玄奘 有冇考慮懷疑埋佢?

你宜家係將11月紅登既批鬥誣蔑文化搬哂過黎

你唔係洪非凡洗乜咁大反應?

我呢篇回覆邊個係因為poweroff屈我係洪狗我大反應呢

同埋我尋日已經屌完佢黎

我都係個句啦 你咪繼續咁樣做
距離dse放榜仲有幾個月

都夠令你自己係網上玩到身敗名裂
你出嚟咪俾人追擊返

你睇清楚件事先出聲啦

佢又講得啱喎
件事我睇得好清楚啦
又串又懶係有光環咁
又唔肯改善

同埋上次你擺我份list當係自己嘢件事未完㗎,你欠我一句道歉說話。

細路祥你都唔好得幾多,呢頭道完歉,係其他post又話連生偏幫蔣生,又乘機話本民青乜乜柒柒,私怨上腦咁,想唔懷疑你係某某凡都唔得啦。

蔣生就冇事

另外連尼住ban人既標準好難觸摸 宜家仲有個咩理大男神唔洗ban
咁係咪連尼住唔屌得先?

你地懷疑我係洪狗係因為我開始用唐三藏做net name 然後講野唔岩你地聽姐

蔣生係唔小心post bam圖(衰極都係貼一次啫)
理工男神我就唔太清楚(據講係四圍貼)
你出嚟咪俾人追擊返

你睇清楚件事先出聲啦

佢又講得啱喎
件事我睇得好清楚啦
又串又懶係有光環咁
又唔肯改善

蔣生就冇事

咁係咪連尼住唔屌得先?

你唔係洪非凡洗乜咁大反應?

我呢篇回覆邊個係因為poweroff屈我係洪狗我大反應呢

同埋我尋日已經屌完佢黎

我都係個句啦 你咪繼續咁樣做
距離dse放榜仲有幾個月

都夠令你自己係網上玩到身敗名裂

冇屈你係呀,係懷疑、懷疑ok?
連你個名都未放上list,唔需要咁敏感嘅!
尋日先屌完

又係高登返黎?

又反駁唔到就話人高登返黎
技窮

咁你事實係高登返黎嘛

早兩日見你係高登開post黎wo
終於ban鳩左蔣介石條契弟

really ?

邊度有得知 ?
終於ban鳩左蔣介石條契弟

really ?

邊度有得知 ?

會員「蔣介石(翻生)」持續推舊文達到洗版效果,禁言七天以作警告。

請各會員留意,如內容類同的主題,請以一個主題集中討論,以免影響其他會員閱讀

睇到了
好似小學雞捉人定格個時郁左咁

你覺得admin為左保一個會員改post都冇問題我都無話可說

你自己本身都居心叵測,bam圖 admin自然會處理,你咁緊張做咩,唔通你係中介狗

樓主三日唔埋兩日就要對高登道歉

唔記得轉ac
中介佬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞