請聲援!懷疑連尼住為左保蔣介石刪reply!

479 回覆
29 Like 214 Dislike

大家覺得冇問題。天助蔣公呢位義士。
admin幫都係俠義風骨。

大家都覺得有問題, 係你自己認為冇

繼續活係自己世界啦,中華傻閪

今次我認同佢喎,佢講得啱呀,嗱,樓主係柒咗,但係你想推幾耐?同埋依家你唔係淨推呢個post喎,講緊係有幾個post都推緊,都唔明你想點。

不過呀中華生仍然都係要留係list到,要持續觀察

自己理解下啦,反正admin都支持

admin沉默就係支持?
咁係咪admin支持,其他人就唔可以表達不滿?
或者就可以當其他人講嘅係耳邊風?

你狙擊中介係做緊好事,
係值得鼓勵同支持,
但係呢個並唔係你嘅免死金牌,
唔代表可以每當做錯嘢果陣就懶係高高在上咁,
而最近你確係做咗唔少錯事你又冇好妥善咁處理,再係咁遲早一日會變做過街老鼠,
你好自為之。

自己理解下啦

理解你老母呀,次次做錯嘢果陣都係咁嘅咀臉,唔肯認衰仲話admin支持你推post洗板

繼續活係自己世界啦,中華傻閪

今次我認同佢喎,佢講得啱呀,嗱,樓主係柒咗,但係你想推幾耐?同埋依家你唔係淨推呢個post喎,講緊係有幾個post都推緊,都唔明你想點。

不過呀中華生仍然都係要留係list到,要持續觀察

你狙擊中介係做緊好事,
係值得鼓勵同支持,
而最近你確係做咗唔少錯事你又冇好妥善咁處理,再係咁遲早一日會變做過街老鼠,
你好自為之。

自己理解下啦

理解你老母呀,次次做錯嘢果陣都係咁嘅咀臉,唔肯認衰仲話admin支持你推post洗板

咁事實係咁

敢問admin幾時有表態過話支持你推post洗板,影響其他人睇post

你狙擊中介係做緊好事,
係值得鼓勵同支持,
你好自為之。

自己理解下啦

咁事實係咁

敢問admin幾時有表態過話支持你推post洗板,影響其他人睇post

敢問admin幾時有表態過話我有洗板?

admin冇表態話你洗板,但係事實上你就係洗緊板,admin冇上水發言唔代表默認支持你喎,可能只係見你反中介有功,稍為容忍下你咋
Power_off尋日我屌蔣狗你就出後做架兩

自己慢慢受佢d錄音功能同班蔣fans既垃圾邏輯啦

睇下寫五毛list既你幾時變埋中介打手
Poweroff 我屌佢洗版你屈我係洪狗

我話條友賴皮 割蓆 你叫我行開

你自己慢慢受呢個惡果

佢只會推對佢有利既post洗版
同洪非凡根本一樣
Power_off尋日我屌蔣狗你就出後做架兩

自己慢慢受佢d錄音功能同班蔣fans既垃圾邏輯啦

睇下寫五毛list既你幾時變埋中介打手

樓主你真狡惑

放過樓主喇....

自己理解下啦

咁事實係咁

admin冇表態話你洗板,但係事實上你就係洗緊板,admin冇上水發言唔代表默認支持你喎,可能只係見你反中介有功,稍為容忍下你咋

咁我推個啲都係反中介post

呢個post反緊中介???

我都好憎中介, 撐你公開佢地班仆街罪行, 唔怕惡勢力

但呢鋪你又好似無賴左啲啲, 貼完bam圖比人刪post
刪左post 本身都代表犯左規, 唔bam 你一回事
但態度咁囂張又無乜必要呀

你自己慢慢受呢個惡果

同洪非凡根本一樣

一單還一單
反中介係應該支持
洗板係應該屌
唔好做到要打壓人
就係咁簡單

你狙擊中介係做緊好事,
係值得鼓勵同支持,
你好自為之。

自己理解下啦

咁事實係咁

咁我推個啲都係反中介post

6個得一個反中介
你已經走火入魔當左自己係道德指標

你自己慢慢受呢個惡果

同洪非凡根本一樣

一單還一單
反中介係應該支持
洗板係應該屌
唔好做到要打壓人
就係咁簡單

你咪打壓緊我囉屌你老母

咁佢有班狗撐會係囂d
不番到高登就成隻狗咁

你自己慢慢受呢個惡果

同洪非凡根本一樣

一單還一單
反中介係應該支持
洗板係應該屌
唔好做到要打壓人
就係咁簡單

你咪打壓緊我囉屌你老母

打壓你打壓反中介人士,有咩問題
Poweroff你真係好撚好笑
唔怪得紅登膠登d會員都覺得你有問題
我指出蔣介石做錯既野你就入去打壓我

宜家就叫我唔好打壓佢

條19歲dse雞唔撚教下點得

你自己慢慢受呢個惡果

同洪非凡根本一樣

一單還一單
反中介係應該支持
洗板係應該屌
唔好做到要打壓人
就係咁簡單

你咪打壓緊我囉屌你老母

打壓你打壓反中介人士,有咩問題

我幾時有屌佢反中介?
我屌佢洗版 同話佢犯版規
成日柒到番紅登道歉都唔得?
Poweroff慢慢同蔣生玩啦

繼續縱容佢
睇下連登幾時變到紅登咁

咁佢有班狗撐會係囂d
不番到高登就成隻狗咁

點解你要好似紅登仔咁,幾件事就抹殺咗佢反中介嘅功勞,應該咁講,啱嘅就讚,唔啱嘅就屌,中肯少少駛死咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞