請聲援!懷疑連尼住為左保蔣介石刪reply!

479 回覆
29 Like 214 Dislike
好似小學雞捉人定格個時郁左咁

你覺得admin為左保一個會員改post都冇問題我都無話可說

你自己本身都居心叵測,bam圖 admin自然會處理,你咁緊張做咩,唔通你係中介狗
成班高登打手叫人返高登

你覺得admin為左保一個會員改post都冇問題我都無話可說

呢啲地方不嬲無法無天啦
咁中意守規矩番教會啦

成班dse考生圍爐?
咁樣保一個會員同紅登有咩分別

緊係有分別,紅登比人bam左都唔知咩事
唔小心貼bam圖照理係唔會bam,如果唔小心都bam只會變到好似高登咁獨裁
成班高登打手叫人返高登

蔣介石咪成日返高登囉
唔小心貼bam圖照理係唔會bam,如果唔小心都bam只會變到好似高登咁獨裁

佢貼左幾次點都唔係唔小心

真?

你自己本身都居心叵測,bam圖 admin自然會處理,你咁緊張做咩,唔通你係中介狗

樓主三日唔埋兩日就要對高登道歉

真?

你去站務台追post
我已經開左兩個post
有其他手足證明

樓主三日唔埋兩日就要對高登道歉
唔想比佢柒化連登都係中介狗

真?

我全部油哂架

如果係貼左幾次,admin一早ban左我啦

我舉報你都唔止舉報一個reply啦

你上面又話貼ban圖唔洗ban
宜家又話貼幾次一早就ban左你

係咪d中介撚硬性搞唔到你要玩軟性
從良唔代表以前做過既事可以一筆勾銷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞