請聲援!懷疑連尼住為左保蔣介石刪reply!

479 回覆
29 Like 214 Dislike
我都好憎中介, 撐你公開佢地班仆街罪行, 唔怕惡勢力

但呢鋪你又好似無賴左啲啲, 貼完bam圖比人刪post
刪左post 本身都代表犯左規, 唔bam 你一回事
但態度咁囂張又無乜必要呀

仲串撚過啲中介

hi,又多一件蒲頭

人哋咁樣諗你唔出奇㗎,係你變咗咋...

你睇下佢個AC係點先啦

但係你真係變咗
我都好憎中介, 撐你公開佢地班仆街罪行, 唔怕惡勢力

但呢鋪你又好似無賴左啲啲, 貼完bam圖比人刪post
刪左post 本身都代表犯左規, 唔bam 你一回事
但態度咁囂張又無乜必要呀

仲串撚過啲中介

hi,又多一件蒲頭

你個個中介post 我都有推, 有撐
有比正評
你自己可以去睇下

以事論事啦, 我唔似樓主咁要針對個人點點點
樓主柒左都係以為要bam 姐, bam 圖講真一定係犯規
唔犯就唔會delete. 咁delete 都算係一種懲罰
罰左咪罰, 你何必咁囂張咁串

你咪打壓緊我囉屌你老母

打壓你打壓反中介人士,有咩問題

我幾時有屌佢反中介?
我屌佢洗版 同話佢犯版規
成日柒到番紅登道歉都唔得?

得呀,如果你有讚有彈,而唔會一味屌佢做錯啲乜,我無異議呀。

我屌你老母啦,佢向高登道歉果日我叫波台友唔好落井下石你又睇唔撚到,剩係識出黎屈仲要扮中肯,你死柒左佢啦

係你將人哋做過嘅錯事放大嚟講至會令我咁樣諗你咋

總之你就冇錯,你係判官,你代表道德底線?
咁ok?

嘩,乜咁抬舉我呀
唔敢當唔敢當,畀返你做好啲
樓主同條賓周有咩關係
點解咁緊張

樓豬咪就係個條賓周囉

正撚樣
反中介一定支持,但變到同啲中介一樣咁臭寸囂張又何必

你見佢呢幾日有冇追擊過中介佬?
淨係識推啲撩交嗌既post
Mon住隔離登睇下有冇人講佢
中介佬啲post推得個一兩下

根本之前大家推得佢太高
依家佢當正自己係正義之獅
走火入魔

傻撚,呢啲都係人地推上黎架

第八頁 第十一頁個啲咩黎?
你唔係自已係咁推個post邊個會理你呀?

傻尻,而家唔係講緊呢個post啊,係講整體呀

呢個係一個例子啫
整體你都係今日先叫多啲推返自己舊post
如果你專心做返自己野既就唔會見到你不停係度推人地個post 啦

你咪打壓緊我囉屌你老母

打壓你打壓反中介人士,有咩問題

我幾時有屌佢反中介?

我屌你老母啦,佢向高登道歉果日我叫波台友唔好落井下石你又睇唔撚到,剩係識出黎屈仲要扮中肯,你死柒左佢啦

咁ok?

嘩,乜咁抬舉我呀

你寫五毛list wor
又話人打壓蔣狗
反中介一定支持,但變到同啲中介一樣咁臭寸囂張又何必

你見佢呢幾日有冇追擊過中介佬?
淨係識推啲撩交嗌既post
Mon住隔離登睇下有冇人講佢
中介佬啲post推得個一兩下

根本之前大家推得佢太高
依家佢當正自己係正義之獅
走火入魔

傻撚,呢啲都係人地推上黎架

第八頁 第十一頁個啲咩黎?
你唔係自已係咁推個post邊個會理你呀?

呢個係一個例子啫
如果你專心做返自己野既就唔會見到你不停係度推人地個post 啦

我日日都有推自己舊post

係你成日係高登唔知姐

好似你咁得聞24小時mon住兩登咩
你睇你下自已幾勤力係度覆人
你再望下你自己其他post
自己隔幾耐推一次同呢個post比較下
同埋唔好下下講唔贏人就標籤人咁小學雞啦

我幾時有屌佢反中介?

咁ok?

嘩,乜咁抬舉我呀

你寫五毛list wor
又話人打壓蔣狗

果份都唔係五毛list

你口氣大我咁多,咁有霸氣唔搵你做搵邊個呢?

呢個係一個例子啫

我日日都有推自己舊post

係你成日係高登唔知姐

好似你咁得聞24小時mon住兩登咩
你睇你下自已幾勤力係度覆人
你再望下你自己其他post
自己隔幾耐推一次同呢個post比較下
同埋唔好下下講唔贏人就標籤人咁小學雞啦

大家覺得冇問題。天助蔣公呢位義士。

同埋你唔好下下講唔贏人就標籤人咁小學雞啦

又開始執人口水尾
大家鳩小陣好無? 唔好自貶身價
睇親呢d罵戰post都得啖笑
拎d回post時間去睇tvb劇都無咁曬時間
樓主同條賓周有咩關係
點解咁緊張

樓豬咪就係個條賓周囉

正撚樣

細路祥=賓周
好似小學雞捉人定格個時郁左咁

你覺得admin為左保一個會員改post都冇問題我都無話可說

連登都冇bam過人貼bam圖
做咩姐你
咁鐘意比人bam就番高登啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞