請聲援!懷疑連尼住為左保蔣介石刪reply!

479 回覆
29 Like 214 Dislike
得啦,推夠未啫?成個時事台送埋畀你好冇?

蔣生你太得意忘形,如果唔係因為你狙擊中介,一早就扑咗你。

你條弱智仔宜家先睇得穿佢

行開啦,而家人地同你割蓆啊

洪狗

我同佢冇行埋過 何來割蓆
只係佢寫左個五毛list 你share黎領功
發現係屈毛list就屌佢 我覺得你冇品姐

佢柒下柒下咁 覺得你反中介就大哂係佢既問題

仲唔潛?

本身潛左啦 你主人蔣生24小時上連登狂推我個post
入黎都唔得咩

咁就唔叫潛左啦
柒左唔比得人推?

你岩
你主人柒到番紅登道歉然後係呢邊洗版你都撐啦
佢緊係可以打橫行

洪狗

仲唔潛?

入黎都唔得咩

咁就唔叫潛左啦
柒左唔比得人推?

你岩
佢緊係可以打橫行

我邊句撐梗佢,我係恥笑梗你姐

洪狗

仲唔潛?

入黎都唔得咩

咁就唔叫潛左啦
柒左唔比得人推?

你岩
佢緊係可以打橫行

我係你就收皮啦 洪非凡

幾時出post起個偽高登仔底

洪狗

仲唔潛?

入黎都唔得咩

咁就唔叫潛左啦
柒左唔比得人推?

你岩
佢緊係可以打橫行

我係你就收皮啦 洪非凡

我係洪非凡 我死全家
我唔係洪非凡既 你今次dse5分都冇入毅進

仲唔潛?

入黎都唔得咩

咁就唔叫潛左啦
柒左唔比得人推?

你岩
佢緊係可以打橫行

我係你就收皮啦 洪非凡

幾時出post起個偽高登仔底

即將!

快啦

出得到肉d

仲唔潛?

入黎都唔得咩

咁就唔叫潛左啦
柒左唔比得人推?

你岩
佢緊係可以打橫行

我係你就收皮啦 洪非凡

我係洪非凡 我死全家

我都想有5分啊

但唔得呢

因為第一次考都11分

1分就1分啦

你講乜都冇證據
連貼高登仔性騷擾既都係改圖

我現家懷疑緊你反中介同 被淋油既真實性

入黎都唔得咩

咁就唔叫潛左啦
柒左唔比得人推?

你岩
佢緊係可以打橫行

我係你就收皮啦 洪非凡

我係洪非凡 我死全家

我都想有5分啊

但唔得呢

因為第一次考都11分

1分就1分啦

你講乜都冇證據
連貼高登仔性騷擾既都係改圖

我現家懷疑緊你反中介同 被淋油既真實性

洪非凡已技窮,所以就人身攻擊

好心你啦,如果我啲野係假就唔會上報啦

五毛

除左香港01仲上咩報
得啦,推夠未啫?成個時事台送埋畀你好冇?

蔣生你太得意忘形,如果唔係因為你狙擊中介,一早就扑咗你。

洪狗

我由頭到尾都冇咁諗過,亦冇特別盲撐邊個。
蔣巴其實你係咪痴撚左線 , 你已經變左唔講道理 , 鳩COPY&PASTE 洗版 , 你覺得好好玩 , 你覺得說服到人? 只會顯得你愈黎愈戇鳩 , 成熟少少 , 唔好小學生咁, 學會以理服人 , 你的行為代表你的個人修為 , 你做埋D 戇鳩野等於同人講你係戇鳩仔 . 希望你反省下

大家覺得冇問題。天助蔣公呢位義士。
admin幫都係俠義風骨。

大家都覺得有問題, 係你自己認為冇
蔣巴其實你係咪痴撚左線 , 你已經變左唔講道理 , 鳩COPY&PASTE 洗版 , 你覺得好好玩 , 你覺得說服到人? 只會顯得你愈黎愈戇鳩 , 成熟少少 , 唔好小學生咁, 學會以理服人 , 你的行為代表你的個人修為 , 你做埋D 戇鳩野等於同人講你係戇鳩仔 . 希望你反省下

繼續活係自己世界啦,中華傻閪

今次我認同佢喎,佢講得啱呀,嗱,樓主係柒咗,但係你想推幾耐?同埋依家你唔係淨推呢個post喎,講緊係有幾個post都推緊,都唔明你想點。

不過呀中華生仍然都係要留係list到,要持續觀察
樓主成個呂布咁,以一敵百

繼續活係自己世界啦,中華傻閪

今次我認同佢喎,佢講得啱呀,嗱,樓主係柒咗,但係你想推幾耐?同埋依家你唔係淨推呢個post喎,講緊係有幾個post都推緊,都唔明你想點。

不過呀中華生仍然都係要留係list到,要持續觀察

自己理解下啦,反正admin都支持

admin沉默就係支持?
咁係咪admin支持,其他人就唔可以表達不滿?
或者就可以當其他人講嘅係耳邊風?

你狙擊中介係做緊好事,
係值得鼓勵同支持,
但係呢個並唔係你嘅免死金牌,
唔代表可以每當做錯嘢果陣就懶係高高在上咁,
而最近你確係做咗唔少錯事你又冇好妥善咁處理,再係咁遲早一日會變做過街老鼠,
你好自為之。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞