請聲援!懷疑連尼住為左保蔣介石刪reply!

479 回覆
29 Like 214 Dislike
我前幾頁道左歉話唔知連登規舉柒左
係蔣介石自己係其他post柒左就狂推呢個話我潛水

大佬 唔通好似佢咁24小時上黎咩

柒左就潛啦

你主人自己柒左都唔潛啦
本身人地認左柒潛左啦
係你主人係都推返上黎啫

連登都冇bam過人貼bam圖
做咩姐你
咁鐘意比人bam就番高登啦

唔會bam既圖仲算唔算bam圖
gg 自爆了
好似小學雞捉人定格個時郁左咁
上個連登都咁認真做咩
事原蔣介石昨日貼左張圖顏射圖出黎
佢雖然油左 但係冇油到碌野同龜頭

我用lihkg舉報功能同係站務台開post
但係今日仲見到蔣介石出黎9up

佢貼jer果d圖仲消失哂

連巴係咩玩法?

arm ar
on9邊個話貼bam圖唔會比人bam,
我好清楚有個post有條友牙擦擦話連登貼bam圖無事,跟住幾頁後有鴨免入左黎話:邊個話你知貼bam圖無事架?

果條友d bam圖就無哂同埋比人bam左
上個連登都咁認真做咩

佢自己本身都居心叵測,bam圖 admin自然會處理,佢咁緊張都唔知做咩,唔通佢係中介狗

咩係中介狗
上個連登都咁認真做咩

佢自己本身都居心叵測,bam圖 admin自然會處理,佢咁緊張都唔知做咩,唔通佢係中介狗

咩係中介狗

依家咪屌緊鴨免大細超偏幫你囉on9仔
好似小學雞捉人定格個時郁左咁

你覺得admin為左保一個會員改post都冇問題我都無話可說

我覺得冇問題。天助蔣公呢位義士。
admin幫都係俠義風骨。
上個連登都咁認真做咩

咩係中介狗

我好清楚有個post有條友牙擦擦話連登貼bam圖無事,跟住幾頁後有鴨免入左黎話:邊個話你知貼bam圖無事架?

上個連登都咁認真做咩

咩係中介狗

咁佢挑機 咎由自取
兩件事性質上都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞