請聲援!懷疑連尼住為左保蔣介石刪reply!

479 回覆
29 Like 214 Dislike
Poweroff慢慢同蔣生玩啦

繼續縱容佢
睇下連登幾時變到紅登咁

我只係覺得有啲嘢係可以中肯少少咁睇
回歸原點,個post本身講bam圖,但由開個日開始都有唔少人貼過bam圖明示暗示咁挑戰連巴都係刪圖了事,從未試過bam人
Poweroff 我屌佢洗版你屈我係洪狗

我話條友賴皮 割蓆 你叫我行開

你自己慢慢受呢個惡果

佢只會推對佢有利既post洗版
同洪非凡根本一樣

一單還一單
反中介係應該支持
洗板係應該屌
唔好做到要打壓人
就係咁簡單

你咪打壓緊我囉屌你老母

打壓你打壓反中介人士,有咩問題

我幾時有屌佢反中介?
我屌佢洗版 同話佢犯版規
成日柒到番紅登道歉都唔得?

得呀,如果你有讚有彈,而唔會一味屌佢做錯啲乜,我無異議呀。
回歸原點,個post本身講bam圖,但由開個日開始都有唔少人貼過bam圖明示暗示咁挑戰連巴都係刪圖了事,從未試過bam人

原點要講嘅都講完,唔明樓豬同蔣生為乜推post,可能係為私怨。
反中介一定支持,但變到同啲中介一樣咁臭寸囂張又何必

你自己慢慢受呢個惡果

同洪非凡根本一樣

一單還一單
反中介係應該支持
洗板係應該屌
唔好做到要打壓人
就係咁簡單

你咪打壓緊我囉屌你老母

我幾時有屌佢反中介?

我屌你老母啦,佢向高登道歉果日我叫波台友唔好落井下石你又睇唔撚到,剩係識出黎屈仲要扮中肯,你死柒左佢啦

佢宜家已經當左自己係一個勢力

繼續縱容佢
睇下連登幾時變到紅登咁

樓主加油

一早講左我唔了解連登規舉 柒左
我已經道歉
唔似蔣狗咁死撐

繼續縱容佢
睇下連登幾時變到紅登咁

樓主加油

一早講左我唔了解連登規舉 柒左
我已經道歉
唔似蔣狗咁死撐

兩邊都柒架喇
admin做野洗撚人教?
我都好憎中介, 撐你公開佢地班仆街罪行, 唔怕惡勢力

但呢鋪你又好似無賴左啲啲, 貼完bam圖比人刪post
刪左post 本身都代表犯左規, 唔bam 你一回事
但態度咁囂張又無乜必要呀

仲串撚過啲中介

你見佢呢幾日有冇追擊過中介佬?
淨係識推啲撩交嗌既post
Mon住隔離登睇下有冇人講佢
中介佬啲post推得個一兩下

根本之前大家推得佢太高
依家佢當正自己係正義之獅
走火入魔

你自己慢慢受呢個惡果

同洪非凡根本一樣

一單還一單
反中介係應該支持
洗板係應該屌
唔好做到要打壓人
就係咁簡單

你咪打壓緊我囉屌你老母

我幾時有屌佢反中介?

我屌你老母啦,佢向高登道歉果日我叫波台友唔好落井下石你又睇唔撚到,剩係識出黎屈仲要扮中肯,你死柒左佢啦

係你將人哋做過嘅錯事放大嚟講至會令我咁樣諗你咋

原點要講嘅都講完,唔明樓豬同蔣生為乜推post,可能係為私怨。

私你老母臭西怨咩
自己睇下邊個推左成日啦

你自己慢慢受呢個惡果

同洪非凡根本一樣

一單還一單
反中介係應該支持
洗板係應該屌
唔好做到要打壓人
就係咁簡單

你咪打壓緊我囉屌你老母

我幾時有屌佢反中介?

係你將人哋做過嘅錯事放大嚟講至會令我咁樣諗你咋

總之你就冇錯,你係判官,你代表道德底線?
咁ok?
我都好憎中介, 撐你公開佢地班仆街罪行, 唔怕惡勢力

但呢鋪你又好似無賴左啲啲, 貼完bam圖比人刪post
刪左post 本身都代表犯左規, 唔bam 你一回事
但態度咁囂張又無乜必要呀

仲串撚過啲中介

hi,又多一件蒲頭

人哋咁樣諗你唔出奇㗎,係你變咗咋...

你見佢呢幾日有冇追擊過中介佬?
淨係識推啲撩交嗌既post
Mon住隔離登睇下有冇人講佢
中介佬啲post推得個一兩下

根本之前大家推得佢太高
依家佢當正自己係正義之獅
走火入魔

傻撚,呢啲都係人地推上黎架

第八頁 第十一頁個啲咩黎?
你唔係自已係咁推個post邊個會理你呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞