月娥振英愛情故

1001 回覆
2606 Like 23 Dislike
我真係笑到噴飯,樓主係外國邊度呀?
唔可以淨係得我睇到
認真冇咩野既
留名,獎你一個月娥
[quote]認真冇咩野既
最多用自己方式番上大陸
長住大陸者
痴線
振英一把打開月娥故作羞澀而靠攏著的雙腿
硬梆梆的肉棒在月娥的穴口徘徊
「快啲入黎......」 月娥的淫穴早已濕透,恨不得振英馬上填滿她
振英也早已忍受不住,狠狠地插進月娥的臭閪,快速地抽插著

「啊..啊...啊..啊....!大力啲....」月娥淫亂地呻吟著,雙手緊緊捉著振英的背
振英於是再加強了力度,並九淺一深地快速律動
月娥的乳房因為淫穴被抽插而上下晃動
這兩團亂晃的肉球讓振英更興奮了,抽插速度越來越快
「嗌我個名呀八婆!」振英狠狠地一邊插一邊抽打月娥的屁股,這是他們都很喜歡的動作
「嗯..嗯...啊...啊!要去了!」月娥身體不受控地氈抖著,臭閪噴射出大量淫液,濺了振英一身

大笑左

月娥:而家告你誹謗 我個閪邊度臭

上庭等個官睇下
一路睇一路笑

個畫面出晒黎,我不禁諗諗到底樓主平時係咩人
竟然係白滑堅挺

忍唔住笑鬼左
文呢
Live jor
好撚好笑
痴線
以前追故都想多甜
今次例外
係咪痴線咖樓主
睇到丁都縮埋
「咩事搵得我咁急?」振英原本計劃今天要和妻子一起去醫院探女兒,最近女兒的情況反覆,一家上下為此已心力交瘁,如果不是因為月娥說緊急,他今晚是絕對不會來的

月娥不發一言,按了電腦的播放鍵

振英被眼前的畫面嚇得不知如何反應,
他心愛之人竟淪為活生生的肉便器

「你話丫而家點算好...」月娥又開始哭了
振英卻依然不發一言

月娥見身邊人久久沒有說話感到不明所以
她以為他會哭著抱抱她,說要懲罰傷害她的人
又或者提出什麼解決辦法
可是他沒有

良久,振英才動了他的兩片薄唇

「不如我地分開下?」

振英冷冷地從唇邊溜出這句話
月娥本已千瘡百孔的心在一秒間化成灰燼,她的世界從某一角起排山倒海地崩塌起來

「...你...你講咩話....?」不可以。他是她最後的希望,她在這個世界唯一僅有的安心之處,她的避風港。她不可以失去他,一秒都不能。

「呢件事非同小可,對方係加拿大嘅人,由正常途徑我地告唔到,私底下我同你亦唔夠佢地勢力大。我而家仲未缷任,你又就黎接替我,萬一搞大件事傳左出去你同我都唔掂。我會盡力諗辦法,但我同你要分開下先。」振英抽了一根煙吸了起來,從他的表情看不到任何情緒

「一句到尾你都係唔想比我連累姐」月娥的心已經痛得沒有任何感覺 「咁我走囉」

月娥摔了門頭也不回地離去

振英在陽台繼續吸他的煙
仆街我到底睇緊啲咩
留名睇故
大家仲想唔想要甜
大家仲想唔想要甜

多甜
大家仲想唔想要甜

More
大家仲想唔想要甜

多甜

絲打好痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞