月娥振英愛情故

1001 回覆
2606 Like 23 Dislike
樓豬一路好走
喂認真問
咁樣作係有冇問題
我可唔可以叫連尼住del post

樓豬一路好走

唔好呀!
喂認真問
咁樣作係有冇問題

誹謗罪
有風險
不過香港唔會戇鳩到呢個地步掛
喂認真問
咁樣作係有冇問題

改做陳月娥 李振英
我覺得高登果個文筆深刻啲

依個粗鄙左少少

個個真係痴撚線

呢個有衝擊力好多
完全用露骨既文字表達左社會既荒謬
我係小毒毒黎架炸
一時興起作左篇咁的野
我唔作啦,我好驚呀
不過咁
成報都無事 (好似係暫時)
我係小毒毒黎架炸
一時興起作左篇咁的野
我唔作啦,我好驚呀

但咁樣好似好自我審查
改做陳月娥 李振英

月娥同振英有咩野
但直出張曉明同張德江
振英一把打開月娥故作羞澀而靠攏著的雙腿
硬梆梆的肉棒在月娥的穴口徘徊
「快啲入黎......」 月娥的淫穴早已濕透,恨不得振英馬上填滿她
振英也早已忍受不住,狠狠地插進月娥的臭閪,快速地抽插著

「啊..啊...啊..啊....!大力啲....」月娥淫亂地呻吟著,雙手緊緊捉著振英的背
振英於是再加強了力度,並九淺一深地快速律動
月娥的乳房因為淫穴被抽插而上下晃動
這兩團亂晃的肉球讓振英更興奮了,抽插速度越來越快
「嗌我個名呀八婆!」振英狠狠地一邊插一邊抽打月娥的屁股,這是他們都很喜歡的動作
「嗯..嗯...啊...啊!要去了!」月娥身體不受控地氈抖著,臭閪噴射出大量淫液,濺了振英一身

振英很滿意她高潮時的樣子
他家裡的妻子從來都不會高潮
這讓振英婚後一直以來的性生活都不美滿
慢慢地妻子連做愛都不願意了
有一次在特首辦公室加班,月娥進來和他相談公事,不知為何覺得這個左右手有股誘人的魅力,
一時衝動下和她在辦公桌上大戰了一回
才正式開始了這段關係

月娥高潮後振英也差不多了
他狠狠地抽插著月娥,
「啊!要射了!」
振英趕緊抽出陰莖,放在月娥的臉,
呻吟了一聲,陰莖噴發出濃郁的精液,射得月娥滿臉都是白色

「食左佢呀八婆」振英著她呑下自己的精液
月娥裝作不情願地把面上的精液都舔乾淨

「咁就乖啦」振英擁著月娥入懷
月娥也滿足地躺在他的懷裡

今天對她才說真是太美好了

大笑左
幾時整篇月娥俾小明德江係英英目前犯
英英仲要引唔住打J

英英為保政治前途敢怒不敢言
或者其實月娥被姦係英英為政治前途安排嘅

咁唔差在加埋Regina為權位色誘雜主席

嘩屌
好撚正
痴撚線留名
樓豬一路好走

唔好呀!

唉,如今之計,唯有唔幫你推post la
其它就睇你自己造化,同有幾愛國愛黨啦

FYI... dreambear咁愛國寫封私信都中招
大家如果見我唔再係連登出現記得推上報呀
救命呀
我係小毒毒黎架炸
一時興起作左篇咁的野
我唔作啦,我好驚呀

寫啦屌
驚西咩
樓豬一路好走

唔好呀!

唉,如今之計,唯有唔幫你推post la
其它就睇你自己造化,同有幾愛國愛黨啦

FYI... dreambear咁愛國寫封私信都中招

可以講多啲嗎⋯⋯dreambear
快D出文啦
大家如果見我唔再係連登出現記得推上報呀
救命呀

開個新post 改改d 名 再黎過
由呢個沉
我等緊繼續嘔呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞