唔訓既你 依家做緊咩野?

671 回覆
0 Like 0 Dislike
聽日林鄭做鳩硬啦 香港仆街啦

仆緊

689 同佢都係賣港賊 搵香港人既錢 輸送比支那
薯片當然唔係話好
曾經我都覺得女仔做運動隻啞黑色幾正
但原來都係睇樣

屌你

講真 識個皮膚都幾啞黑 曬黑果隻 唔知你明唔明
但個樣普通 反而覺得佢白左仲好睇

真係要靚女先可以黑
林鄭先係lesser evil

我包保比薯片做既話 大家永遠唔識覺醒

我覺得有做運動同無做運動個人精神係差好遠

Agger

u are fking weak

冇返工好咗啦
利申 病緊

成日病 迷信又好 攝下太歲LA

真係身子弱啫

WEAK 琴日做完深蹲 EASY

腹肌繼續痛緊

仆緊

薯片當然唔係話好

依個制度之下冇個好

真係正仆街 搞到香港咁
但原來都係睇樣

屌你

真係要靚女先可以黑

廢話 除左黑人
係泛民一次又一次錯誤帶領下,支持者被引到進退兩難既困境之中。最終今晚成就左香港首個支持親共建制派既大型集會,曾俊華獲得前所未有既民意支持。參與既市民給予左今次既「選舉」合法性,變做香港人認可既特首選舉。

如果曾俊華真係做左特首,佢可以按照政綱同選舉承諾,以民意授權之名,為廿三條立法,基於八三一人大決定重啟政改,貫徹執行中國對香港大戰略。

到期時,香港人同泛民再冇發力點反對曾俊華實踐政綱。
Ridiculous

滅了

我覺得有做運動同無做運動個人精神係差好遠

Agger

冇返工好咗啦
利申 病緊

真係身子弱啫

腹肌繼續痛緊

辣殺 做幾十下就痛

仆緊

薯片當然唔係話好

依個制度之下冇個好

真係正仆街 搞到香港咁

但原來都係睇樣

屌你

真係要靚女先可以黑

靚唔靚都唔好走去曬黑,信我

試過一次都唔敢再曬 我都唔叫樣衰 但曬完真係接受唔到

仆緊

薯片當然唔係話好

依個制度之下冇個好

真係正仆街 搞到香港咁

比啲時間習總

好快就中港通跟住就一國一制 傻閪香港人
遲下我實移民
但原來都係睇樣

屌你

真係要靚女先可以黑

廢話 除左黑人

我咪黑人囉
但原來都係睇樣

屌你

真係要靚女先可以黑

靚唔靚都唔好走去曬黑,信我

試過一次都唔敢再曬 我都唔叫樣衰 但曬完真係接受唔到

[img]圖片[/img]

不過黑有黑好 健康既代表

冇返工好咗啦
利申 病緊

真係身子弱啫

腹肌繼續痛緊

辣殺 做幾十下就痛

都話4set 1.5mins planking
但原來都係睇樣

屌你

真係要靚女先可以黑

廢話 除左黑人

我咪黑人囉

前幾日 有個黑人跌左個銀包
跟住我同佢講 你架 你架?
跟住佢打鳩我
D 黑人都無禮貌 幫佢仲打我
英國人迪布尼對支那內政說三道四
林奠明刀明槍
薯片笑裡藏刀
胡官陪跑

冇返工好咗啦
利申 病緊

真係身子弱啫

腹肌繼續痛緊

辣殺 做幾十下就痛

都話4set 1.5mins planking

4SET 叫多
WEAK

仆緊

薯片當然唔係話好

依個制度之下冇個好

真係正仆街 搞到香港咁

比啲時間習總

好快就中港通跟住就一國一制 傻閪香港人
遲下我實移民

有能力既留定後路

無咩
英國人迪布尼對支那內政說三道四

返英國啦樓豬 我係你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞