唔訓既你 依家做緊咩野?

671 回覆
0 Like 0 Dislike
曾經我都覺得女仔做運動隻啞黑色幾正
但原來都係睇樣

屌你

咁大獲 小心身體啦 跟胡師傅做GYM
我幾年無病

比d掙扎

我覺得有做運動同無做運動個人精神係差好遠

Agger

u are fking weak

冇返工好咗啦
利申 病緊

成日病 迷信又好 攝下太歲LA

呀媽有幫我 好似冇乜用

因為你要做運動 同埋唔好留係屋企咁多

我幾年無病

比d掙扎

Agger

冇返工好咗啦
利申 病緊

真係身子弱啫
我唔黑又唔白
屌,
但原來都係睇樣

屌你

講真 識個皮膚都幾啞黑 曬黑果隻 唔知你明唔明
但個樣普通 反而覺得佢白左仲好睇

Agger

冇返工好咗啦
利申 病緊

呀媽有幫我 好似冇乜用

下個禮拜開始做啦要

我幾年無病

比d掙扎

Agger

冇返工好咗啦
利申 病緊

真係身子弱啫

WEAK 琴日做完深蹲 EASY

Agger

冇返工好咗啦
利申 病緊

呀媽有幫我 好似冇乜用

下個禮拜開始做啦要

做開咩運動
但原來都係睇樣

屌你

係咪洗米嫂個隻?
我唔黑又唔白

咁咪同自己玩黑白配
但原來都係睇樣

屌你

係咪洗米嫂個隻?

但原來都係睇樣

屌你

但原來都係睇樣

屌你

唔會比你
但原來都係睇樣

屌你

係咪洗米嫂個隻?

我以前都黑黑地 依定白返覺得成個人順眼左
係泛民一次又一次錯誤帶領下,支持者被引到進退兩難既困境之中。最終今晚成就左香港首個支持親共建制派既大型集會,曾俊華獲得前所未有既民意支持。參與既市民給予左今次既「選舉」合法性,變做香港人認可既特首選舉。

如果曾俊華真係做左特首,佢可以按照政綱同選舉承諾,以民意授權之名,為廿三條立法,基於八三一人大決定重啟政改,貫徹執行中國對香港大戰略。

到期時,香港人同泛民再冇發力點反對曾俊華實踐政綱。
Ridiculous
但原來都係睇樣

屌你

係咪洗米嫂個隻?

我以前都黑黑地 依定白返覺得成個人順眼左

黑既女仔 唔係個個CARRY 到 真係無咩事唔好扮SPORT 走去曬太陽
聽日林鄭做鳩硬啦 香港仆街啦
講撚明投佢 屌你老母做馬做到咁 民主 屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞