唔訓既你 依家做緊咩野?

671 回覆
0 Like 0 Dislike
點解我唔係出世係外國

我都想知,依家係香港有自由地坐監

貧民地獄
點解個天唔跌個文青女比我

邊到有咁多文青女呀

聽日繼續返工 大企業 要繼續賺錢
如果今年賺既錢< 上一年 = 蝕錢
所以加價
港豬 食屎啦

好快爆煲
到時個撚個樹皮都冇得食

D 樓價 物價 真係你唔好話唔癲
樓點買得起

所以我瞓街

根本富者愈富 窮者愈窮
最撚搞笑係次次李家城出黎講野 都有人撐佢 話佢幫香港抵得諗
屌你老味閪

早排睇新聞見佢講選特首
話中立 但又話要幫到中央手
已經轉得台

屌佢一早撤曬資
關佢撚事咩

好撚心佢慳返啖氣暖下身啦

所以加價
港豬 食屎啦

好快爆煲
到時個撚個樹皮都冇得食

樓點買得起

所以我瞓街

根本富者愈富 窮者愈窮
屌你老味閪

早排睇新聞見佢講選特首
已經轉得台

條仆街 其實最撚仆街 口口聲聲為香港人好 你係頭幾個推高樓價既人

咪係 香港嘅經濟體系真係好撚反智
點解我唔係出世係外國

貧民地獄

其實又唔係窮既我覺得香港人好慘
成世人為左層樓放棄咁多野 到頭來供完 都就死
住又住豆腐咁細 迫到閪
香港有錢佬十個有九個都係搞地產
個個未有錢之前 咪上市 集資 買地皮 起樓 賺到仆街
我都識啦 屌你老母
香港講創科 創你老母閪

STEM都係D理想野

我都諗起stem
心諗 俾得雞碎咁少fund搵撚做咩

送左堆中學生去玩比賽
最後佢地9成都唔會做科研

所以加價
港豬 食屎啦

好快爆煲
到時個撚個樹皮都冇得食

樓點買得起

所以我瞓街

根本富者愈富 窮者愈窮
屌你老味閪

早排睇新聞見佢講選特首
已經轉得台

條仆街 其實最撚仆街 口口聲聲為香港人好 你係頭幾個推高樓價既人

成日話其他industry 收哂皮
有冇諗過點解班仆街
好撚反智啦 班垃圾
剩係香港見工要寫expected salary 就知ON9
我都識啦 屌你老母
香港講創科 創你老母閪

STEM都係D理想野

我都諗起stem

送左堆中學生去玩比賽

係逼人參加
遲下搵個出名香港運動員出黎做特首FATFAT

所以加價
港豬 食屎啦

好快爆煲
到時個撚個樹皮都冇得食

樓點買得起

所以我瞓街

根本富者愈富 窮者愈窮
屌你老味閪

早排睇新聞見佢講選特首
已經轉得台

太自由
我都識啦 屌你老母
香港講創科 創你老母閪

STEM都係D理想野

我都諗起stem

送左堆中學生去玩比賽

係逼人參加

唔一定係迫既最初

樓點買得起

所以我瞓街

根本富者愈富 窮者愈窮
屌你老味閪

早排睇新聞見佢講選特首
已經轉得台

成日話其他industry 收哂皮
有冇諗過點解班仆街
好撚反智啦 班垃圾
剩係香港見工要寫expected salary 就知ON9

點解我唔係出世係外國

貧民地獄

住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

人地外國 3層有泳池加花園

樓點買得起

所以我瞓街

根本富者愈富 窮者愈窮
屌你老味閪

早排睇新聞見佢講選特首
已經轉得台

太自由

根本就暗地裡大多干預
今日終於講哂D 政治野 聽日繼續收皮
點解我唔係出世係外國

貧民地獄

住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

點解我唔係出世係外國

貧民地獄

住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

你有撚閪屌咩..
點解我唔係出世係外國

貧民地獄

住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

人地外國 3層有泳池加花園

加車房玩到tesla

人地外國買車邊洗咁貴 係香港ON99 者

樓點買得起

所以我瞓街

根本富者愈富 窮者愈窮
屌你老味閪

早排睇新聞見佢講選特首
已經轉得台

太自由

根本就暗地裡大多干預

無限比中資收購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞