唔訓既你 依家做緊咩野?

671 回覆
0 Like 0 Dislike
點解我唔係出世係外國

我都想知,依家係香港有自由地坐監

貧民地獄

其實又唔係窮既我覺得香港人好慘
成世人為左層樓放棄咁多野 到頭來供完 都就死
住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

你有撚閪屌咩..

比下面好冇

咁上面呢
Model X
The Editors' Rating summarizes a vehicle's overall degree of excellence and is determined by our editors, who evaluate hundreds of vehicles every year and consider numerous factors both objective and subjective.
Editors' Rating
Starting at
$75,200
香港賣哂百幾萬 都痴撚線

D 樓價 物價 真係你唔好話唔癲
樓點買得起

所以我瞓街

根本富者愈富 窮者愈窮
最撚搞笑係次次李家城出黎講野 都有人撐佢 話佢幫香港抵得諗
屌你老味閪

早排睇新聞見佢講選特首
話中立 但又話要幫到中央手
已經轉得台

條仆街 其實最撚仆街 口口聲聲為香港人好 你係頭幾個推高樓價既人

咪係 香港嘅經濟體系真係好撚反智

太自由

根本就暗地裡大多干預

無限比中資收購

M記 地產
點解我唔係出世係外國

貧民地獄

住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

你有撚閪屌咩..

比下面好冇

根本富者愈富 窮者愈窮
最撚搞笑係次次李家城出黎講野 都有人撐佢 話佢幫香港抵得諗
屌你老味閪

早排睇新聞見佢講選特首
話中立 但又話要幫到中央手
已經轉得台

條仆街 其實最撚仆街 口口聲聲為香港人好 你係頭幾個推高樓價既人

咪係 香港嘅經濟體系真係好撚反智

太自由

根本就暗地裡大多干預

無限比中資收購

積極不干預 笑撚大人個口

貧民地獄

住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

人地外國 3層有泳池加花園

加車房玩到tesla

人地外國買車邊洗咁貴 係香港ON99 者

香港地有錢佬不知幾過癮

有錢佬根本唔CARE果一百幾十萬
係你班中產慘D 者 又唔係有錢 但又要咁貴去供

貧民地獄

住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

加車房玩到tesla

香港太多車姐
都唔知去到英國做得咩工
都唔知去到英國做得咩工

貧民地獄

住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

加車房玩到tesla

香港太多車姐

唔係香港多車 香港土地
都唔知去到英國做得咩工

IT DOG

住又住豆腐咁細 迫到閪

屌閪都驚嘈到樓上

加車房玩到tesla

香港地有錢佬不知幾過癮

有錢佬根本唔CARE果一百幾十萬
係你班中產慘D 者 又唔係有錢 但又要咁貴去供

好似我咁 天生就窮 洗咩諗錢銀問題
都唔知去到英國做得咩工

IT DOG

I CAN'T
可能做火車司機
建國啦屌
快撚啲拆左羅湖關口佢

支持一國一制
快撚啲拆左羅湖關口佢

支持一國一制

HK is a country
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞