[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (67) 當玩家狗咋

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
除左我同haneda之外仲有冇人有打ranking

強勢加盟
頭三組幾多分

屌我冇忍卷...
得23倍,冇乜面爆,1%游走中

咁多倍鳩打都得啦
我得8.5,打好撚耐

5抽中左2隻新櫻同限櫻,諗住HEA打,點知過左1日已經俾人拋開幾條街,呢幾日慢番D先升到,只求1%..得番20個面
點先多D面

p幣換
btw5抽係指50連定5單抽

強勢加盟
頭三組幾多分

屌我冇忍卷...

咁多倍鳩打都得啦
我得8.5,打好撚耐

5抽中左2隻新櫻同限櫻,諗住HEA打,點知過左1日已經俾人拋開幾條街,呢幾日慢番D先升到,只求1%..得番20個面
點先多D面

p幣換

單....,勿屌
P幣唔洗留黎換P角?

強勢加盟
頭三組幾多分

屌我冇忍卷...

咁多倍鳩打都得啦
我得8.5,打好撚耐

點先多D面

p幣換

單....,勿屌
P幣唔洗留黎換P角?

單抽
正常途徑係得用p幣買,不過我都未買過,個人覺得幾嘥下
隻雞抽番黎打關先得2倍 搵鬼玩咩
隻雞抽番黎打關先得2倍 搵鬼玩咩

你要升忍道啊呀哥
btw你死了
隔離game緊急任啲
體技心勇知條件其實係要做啲咩
一晚追200萬分入1%
一晚追200萬分入1%

0.1 600萬 快d追
一晚追200萬分入1%

屌,個個真人無限體力

利申:10連射左落海,唔追了,等下個月
一晚追200萬分入1%

屌,個個真人無限體力

我諗住等今日派忍道卷+聽日p幣加倍一個10連 無料到就唔追了
一晚追200萬分入1%

屌,個個真人無限體力

打完50萬分睇下有冇心情打入5%拎張卷算
雖然都係中知4
一晚追200萬分入1%

爆緊石,驚唔夠
其實ranking 易刷好似冇乜so , 個個都易刷,變相要刷多好多場,時間就一樣,但要爆多好多體
其實ranking 易刷好似冇乜so , 個個都易刷,變相要刷多好多場,時間就一樣,但要爆多好多體

一隻終佐,兩下完場
1分鐘都唔使

一隻終佐,兩下完場
1分鐘都唔使

1分鍾打200場 << 2分鐘打100場
btw飯已派
邊隻係終佐?

一隻終佐,兩下完場
1分鐘都唔使

1分鍾打200場 << 2分鐘打100場
btw飯已派

好似好少咁
邊隻係終佐?

睇post頭........
邊隻係終佐?

睇post頭........

sor
裝忍具素早減到零都行得咁快既

我而家710萬已經用左60幾碗麵

咁撚多拉麵既
呢排冇乜忍道卷, 隻終佐差唔到抽到成個月都滿忍唔到

250萬用左30碗以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞