[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (67) 當玩家狗咋

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

30禮

呢隻game主角潛力比較高

新嗚冇齊專武下技2後全體打18-19萬左右

太慢
又尾獸type

其實終鳴都好慢

35佐未上6星仲慢啦,主角上6星希望有驚喜

柱間表示.....

柱間:應該我同斑先係主角
又到星期一,打一次曜日有兩粒石
咁樣開唔開得?
咁樣開唔開得?

重刷吧,要刷咩就自己睇post頭
真傳角色除非抽到至少兩隻先有用
岩岩中左隻仙鳴係咪者係開得?
咁樣開唔開得?

其實真傳點玩? 睇左都唔明
岩岩中左隻仙鳴係咪者係開得?

35cost,係
咁樣開唔開得?

其實真傳點玩? 睇左都唔明

冇特別,暫時得單手佐同真傳櫻招技有講要真傳角
貢唔貢獻多50石俾佢好
還是儲石等月尾

btw,35佐d忍具係咪打返post頭果d?
貢唔貢獻多50石俾佢好
還是儲石等月尾

睇你本身有冇真傳 差另一隻同隊效果
冇就唔建議啦 真傳強度都唔高
有愛先抽
貢唔貢獻多50石俾佢好
還是儲石等月尾

有愛先抽

真傳即係咩
新入坑乜hi都唔識
貢唔貢獻多50石俾佢好
還是儲石等月尾

有愛先抽

真傳即係咩
新入坑乜hi都唔識

忍界大戰後新造型嘅鳴佐櫻雛就係真傳角
其實係咪大部份巴打都棄左,過曬隔離game

想問下技一點解搭哂豬鹿蝶有16倍?平時唔係4+4先8倍咩?
貢唔貢獻多50石俾佢好
還是儲石等月尾

有愛先抽

真傳即係咩
新入坑乜hi都唔識

忍界大戰後新造型嘅鳴佐櫻雛就係真傳角

thx巴打
儲石等月尾

4x4啊

有人講野咪即係有人玩囉

4x4啊

係喎 屌 自膠

有人講野咪即係有人玩囉

呢排啲活動好似冇咁多堆埋一齊

一係就chur,一係就冇乜野做
新手想問下而家刷首抽係刷邊隻?見佢有 2個超忍同柱間個個

真傳鳴嗰個
新手超忍嗰個唔好抽,伏嚟

真傳鳴嗰個

sor 新手唔太知....佢2個都有寫超忍係到...一個有9尾 另一個係30日限定, 應該刷邊個?

有人講野咪即係有人玩囉

呢排唔得閒少左上黎

有人講野咪即係有人玩囉

呢排唔得閒少左上黎

same here
dse jj 養肝好重要

真傳鳴嗰個

sor 新手唔太知....佢2個都有寫超忍係到...一個有9尾 另一個係30日限定, 應該刷邊個?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞