[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (67) 當玩家狗咋

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

秘巴打緊小櫻ranking?

1.5%

加油

用哂frd都得1.5 利申第一次棄rank

得8.5倍
隻六代卡卡西之前冇刷過得4忍道

我抽35櫻用左200石,送左2隻特效,有25倍,不過冇心機打,仲j緊隻35櫻,夾自殘隊長好正

可惜個人仔變樣衰左

個頭縮細咗

秘巴打緊小櫻ranking?

1.5%

加油

haneda而家幾多分

414萬0.08
第一組好似得好少人

我嘅4倍

想問係咪要用石回體打? 我打一場先得600 - 1000 但咁就冇左50體

有拉麪用嚟回體,你有幾多倍特效?

1.5%

加油

haneda而家幾多分

414萬0.08
第一組好似得好少人

我嘅4倍

想問係咪要用石回體打? 我打一場先得600 - 1000 但咁就冇左50體

特效咩黎

加油

haneda而家幾多分

414萬0.08
第一組好似得好少人

我嘅4倍

特效咩黎

去入任務之前有得撳概要睇,打完會打啲分
留名知屬卷唔會出限
抽左50粒 又唔中班
宜家得隻鼬 波風 同尾獸我愛羅

琴日90抽完中哂其他所有限但就係無班爺/一尾鳴

咁睇伊巴真係萬中無一

終於中左班大爺 開得局
抽左50粒 又唔中班

咁睇伊巴真係萬中無一

終於中左班大爺 開得局

80c 入隊真係唔係咁易 加油

1.5%

加油

用哂frd都得1.5 利申第一次棄rank

得8.5倍
隻六代卡卡西之前冇刷過得4忍道

我抽35櫻用左200石,送左2隻特效,有25倍,不過冇心機打,仲j緊隻35櫻,夾自殘隊長好正

可惜個人仔變樣衰左

個頭縮細咗

副隊會唔會補?

屌你老母呀 終於有大波綱手啦 (雖然唔係限 但都好開心)
抽左50粒 又唔中班

咁睇伊巴真係萬中無一

終於中左班大爺 開得局

一個真係可以打哂咁滯
須佐能乎 攻擊力x18倍 好多A任Boss都秒
格離GAME有冇人教點玩
中左班,1尾鳴同6尾除左斑,果2隻係咪好野黎?
抽左50粒 又唔中班

咁睇伊巴真係萬中無一

終於中左班大爺 開得局

一個真係可以打哂咁滯
須佐能乎 攻擊力x18倍 好多A任Boss都秒

終於摸熟隻game 無奶媽有啲關打唔到 現在都係扣班個回血拖turn 基本上入去兩隻班開技就搞掂 現在用6星班同鼬做主力 兩個招奧義都可以清場 好似好用過單體 不過啲降臨就唔係場場跌卡
AnimeJapan 宣傳單張
AnimeJapan 宣傳單張

幾好J

最好嘅三隻限
趁而家三倍經都係打下a拉麵升下條cost先
班爺再拉隻6星剋屬fd都已經夠抽
緊急任可以唔打住 真係想打就刷左風影我愛羅果隻先 諗到再補充

最好嘅三隻限
趁而家三倍經都係打下a拉麵升下條cost先
班爺再拉隻6星剋屬fd都已經夠抽
緊急任可以唔打住 真係想打就刷左風影我愛羅果隻先 諗到再補充

風影我愛羅有咩勁? 刷咗幾隻地陸
格離game有冇方法效率打主線
要打齊3道具+金箱 一關要打n次
格離game有冇方法效率打主線
要打齊3道具+金箱 一關要打n次

我冇理咁多 盡量打晒佢三個條件 打夠10關拎五石先

全清任務就遲d先算😂
還掂開箱個運氣值唔係fix死有得升

而家狂刷好似好傻仔我覺得

點升
同埋我係auto前兩關 最尾先手動跟佢要求打

反而緊急任務有D咩知屬 心屬 要求唔知係咩

試過全隊同一屬都解唔到

點升

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30373&snA=480&tnum=2

我見佢運可以升到99

點升

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30373&snA=480&tnum=2

我見佢運可以升到99

岩岩搵到

不用說大家都知道滿運99如果放3隻,箱子的掉落率就是100%
但是以下幾點你可能沒注意過:

(1)運只計算前排,不算後排,所以你要放滿運的角色一定要放在前排
(2)進行任務都會先給你10%
(3)角色每多10運會多3.3%,也就是多1運有0.33%
(4)單人打副本只會計算你隊長的運
(5)連線時只要是斷線的人,該玩家的運不會被計算進去(感謝lister補充)

所以連線時只要前排的運到達273(兩張滿運+1張75運)就會讓箱子的掉落率到達100%

有誤煩請大大們指證
隻game有冇中文網講下點玩
隻game有冇中文網講下點玩

巴打過晒格離玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞