[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (67) 當玩家狗咋

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
征龍4個月終於中左一隻限

征龍巴中左咩

大波田

身先士卒

411 lv竟然先第一次中隻鬼鮫
game入面買完石扣左錢 但冇比到石
可以點搞
可以點搞

可以點搞

救命
可以點搞

救命

ios?
可以點搞

救命

ios?

yes ar
冇石冇拉麵冇P幣,點玩落去呀 以前零課都唔會搞到咁

ranking total用咗幾多石

100都黎緊
原本預50,搭沉船
可以點搞

救命

ios?

yes ar

好似要寄email俾apple
冇石冇拉麵冇P幣,點玩落去呀 以前零課都唔會搞到咁

ranking total用咗幾多石

100都黎緊
原本預50,搭沉船

兩個十連
可以點搞

救命

ios?

yes ar

比錢買難受
可以點搞

救命

ios?

yes ar

比錢買難受

之前好似有巴打都試過,我未試過所以幫你唔到
可以點搞

救命

ios?

yes ar

比錢買難受

之前好似有巴打都試過,我未試過所以幫你唔到

原來有公告,巴打可以等下先,我見巴哈都有人俾人食咗啲石

又用咗幾多石

又用咗幾多石

課左1pack咋嘛 第6/7個10連就中大波田/鳴門

又用咗幾多石

課左1pack咋嘛 第6/7個10連就中大波田/鳴門

收手啦羽田巴
唔好再寵壞營運啦

係終谷啊

係終谷啊

真係每次起碼課夠成千先中限

係終谷啊

中咩

係終谷啊

中咩

新鳴仔
然後抽完下一秒立即後悔冇換天天忍具
其實好on9,咁多限制,又知屬,160,又A血型。 搵左一輪,組好隊啦,結果咪又係無動過,助手打曬
其實好on9,咁多限制,又知屬,160,又A血型。 搵左一輪,組好隊啦,結果咪又係無動過,助手打曬

係咁架喇,你expect營運整到啲咩關出嚟
嘩屌 嚇撚死 背景變咗紅色 以為中毒
一開game嚇一嚇,個介面做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞