[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (67) 當玩家狗咋

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
玩咗一日隔離game 屌啲cost升得咁撚慢好多關都打唔到 連機遇著豬隊友又係仆街

下宜家經3倍 點會慢?

5隻6星要320cost cost仲要逢二進一 現在70幾lv先160cost 要起碼200lv以上 巴打係咪有咩關升得特別快

用住3隻先啦 我尋晚先刷到幾隻 但冇班。。
玩咗一日隔離game 屌啲cost升得咁撚慢好多關都打唔到 連機遇著豬隊友又係仆街

好唔好玩?

都ok 無話一隻打哂 唔知我廢定咩max咗隻班都打a rank唔穩 同埋cost升得好慢擺唔哂啲卡 但卡好似幾易抽 唔知佢點分限定同唔限定但全部5星都有9%機會中 然後無話邊隻打哂

咁快6星max? A級要協 有d關

好快max佢有拉麵關啲拉麵多到食唔哂 協都唔穩 已經全6星

咁快 宜家唔係得火拉面同雜色拉面咩 好難升
洗唔洗刷到班先玩
5星升6星好麻煩

好唔好玩?

都ok 無話一隻打哂 唔知我廢定咩max咗隻班都打a rank唔穩 同埋cost升得好慢擺唔哂啲卡 但卡好似幾易抽 唔知佢點分限定同唔限定但全部5星都有9%機會中 然後無話邊隻打哂

覺醒6個3星變4星多少少經 無限體又唔夠打上面咪唯有打拉麵

好唔好玩?

覺醒6個3星變4星多少少經 無限體又唔夠打上面咪唯有打拉麵

純色就快 今日想升光就有排
格離game
主線係咪每關打一次就得
個tick 0/3 有咩拎

好似要拎哂啲嘢先有石 個金色箱仲要睇運 姐係要打幾次 老老柒柒隔離game有無post

我見打晒成個chapter先有5粒
係咪每關都要打3次先有

初見有1粒 (成個任務計)
拎齊野開埋寶箱另一粒(A,B,C任都拎得)

拎齊野好難
試左一次 打成7-8次
用到冇曬終佐終鳴fd
邊度有小櫻問答嘅答案?
邊度有小櫻問答嘅答案?

咁多條,不如你講下邊條唔識
用到冇曬終佐終鳴fd

秘巴打緊小櫻ranking?
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

用哂frd都得1.5 利申第一次棄rank
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

得8.5倍
隻六代卡卡西之前冇刷過得4忍道
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

haneda而家幾多分
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

得8.5倍

我抽35櫻用左200石,送左2隻特效,有25倍,不過冇心機打,仲j緊隻35櫻,夾自殘隊長好正
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

haneda而家幾多分

414萬0.08
第一組好似得好少人
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

haneda而家幾多分

414萬0.08
第一組好似得好少人

我嘅4倍
抽左50粒 又唔中班
宜家得隻鼬 波風 同尾獸我愛羅

琴日90抽完中哂其他所有限但就係無班爺/一尾鳴
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

得8.5倍

我抽35櫻用左200石,送左2隻特效,有25倍,不過冇心機打,仲j緊隻35櫻,夾自殘隊長好正

mr yeah又中
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

haneda而家幾多分

414萬0.08
第一組好似得好少人

我嘅4倍

想問係咪要用石回體打? 我打一場先得600 - 1000 但咁就冇左50體
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

得8.5倍

可惜個人仔變樣衰左
抽左50粒 又唔中班
宜家得隻鼬 波風 同尾獸我愛羅

琴日90抽完中哂其他所有限但就係無班爺/一尾鳴

咁睇伊巴真係萬中無一
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

得8.5倍

mr yeah又中

35櫻想要好耐
用到冇曬終佐終鳴fd

1.5%

加油

得8.5倍

可惜個人仔變樣衰左

技2好用就算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞