[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (67) 當玩家狗咋

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

重新出發

又諗返起仙人鳴打佩恩個陣作畫有幾崩

我記得個陣好似搵左美國佬公司黎作畫
結果d打鬥人樣崩到痴線

笑撚死,有冇培因幅圖

我嘅痛苦在你之上

有冇我跑得咁快先

俾人打到仆街

睇一次笑一次,忍唔到
黑歷史

個陣睇心諗係咪唔小心揀左啲大陸版黎播
原來係搵美國公司畫 咁無啦
隔離POST走過黎 想DOWN隻GAME玩下 但又話我CONNECTION ERROR
用VPN都唔得
隔離POST走過黎 想DOWN隻GAME玩下 但又話我CONNECTION ERROR
用VPN都唔得

IOS 定AN

重新出發

用VPN都唔得

IOS 定AN

AN
係咪整漏左D咩?

重新出發

我都準備重新出發
用VPN都唔得

IOS 定AN

AN
係咪整漏左D咩?

an唔清楚啦就
等其他巴打解答你
用VPN都唔得

IOS 定AN

AN
係咪整漏左D咩?

an唔清楚啦就
等其他巴打解答你

我上巴哈都唔見有類似問題
睇黎個天都唔俾我玩
補圖
用VPN都唔得

IOS 定AN

AN
係咪整漏左D咩?

an唔清楚啦就
等其他巴打解答你

睇黎個天都唔俾我玩

係咪用qoo app down隻game?
用VPN都唔得

IOS 定AN

AN
係咪整漏左D咩?

an唔清楚啦就
等其他巴打解答你

睇黎個天都唔俾我玩

係呀
用VPN都唔得

IOS 定AN

AN
係咪整漏左D咩?

an唔清楚啦就
等其他巴打解答你

睇黎個天都唔俾我玩

係呀

試下del咗佢再重新down過,仲有version係咪3.3.2?
用VPN都唔得

IOS 定AN

AN
係咪整漏左D咩?

an唔清楚啦就
等其他巴打解答你

睇黎個天都唔俾我玩

係呀

試下del咗佢再重新down過,仲有version係咪3.3.2?

係3.3.2 重裝都係咁

AN
係咪整漏左D咩?

an唔清楚啦就
等其他巴打解答你

睇黎個天都唔俾我玩

係呀

咁要上網搵apk down,再唔得就用vpn去play store down

AN
係咪整漏左D咩?

an唔清楚啦就
等其他巴打解答你

睇黎個天都唔俾我玩

係呀

咁要上網搵apk down,再唔得就用vpn去play store down

上左幾個網dl都係唔得

睇黎個天都唔俾我玩

係呀

上左幾個網dl都係唔得

咁唯有試下用vpn去日本playstore down

又諗返起仙人鳴打佩恩個陣作畫有幾崩

結果d打鬥人樣崩到痴線

笑撚死,有冇培因幅圖

我嘅痛苦在你之上

有冇我跑得咁快先

俾人打到仆街

睇一次笑一次,忍唔到
黑歷史

跑到曉飛
老邪、韓某巴 係咪唔玩架啦

結果d打鬥人樣崩到痴線

笑撚死,有冇培因幅圖

我嘅痛苦在你之上

有冇我跑得咁快先

俾人打到仆街

睇一次笑一次,忍唔到
黑歷史

跑到曉飛

佢跑到好似細個睇tom & jerry啲追逐咁
隻腳變左摩打

笑撚死,有冇培因幅圖

我嘅痛苦在你之上

有冇我跑得咁快先

俾人打到仆街

睇一次笑一次,忍唔到
黑歷史

跑到曉飛

佢跑到好似細個睇tom & jerry啲追逐咁
隻腳變左摩打

有畫面
重新出發抽撚到而家都未抽到0.6%果堆

個pool嘅限難出到嘔
屌隻game真係愈嚟愈唔好玩 已經係終佐帶土亂舞 算 ranking計排名佢賺到錢 算 但係好地地出個大激鬥任又係要刷刷刷 又要過啲on9條件先可以unlock下一關 你整啲限cost限屬條件咪算囉 整埋啲要重複打幾場做乜鳩姐 玩法已經悶仲要我打啲on9關幾次 嗱嗱聲一關一場咪算囉 賺唔到錢既嘢就唔好嘥人時間啦

個pool嘅限難出到嘔

限田仙鳴我都抽到兩次,只係想要終鳴終佐限四是但一個開局姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞