[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (67) 當玩家狗咋

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
想問下巴打們大概幾lv,用咩角同角色幾lv既時候可以輕鬆過到忍玉關??
d角卡住係80lv
唔該曬

要睇你有咩角同打邊關先
出人意表嘅結果,六道佐大幅度領先緊
不過限四,仙鳴同帶土三個

line得果幾百票

咁game入面每個人都唔止一票,隻隻過萬票好正常
隔黎game冇得抽祝言日和啦?
本黎想抽鳴仔夫婦開局
嬲鳩

我都想抽鳴雛夫婦
想問下巴打們大概幾lv,用咩角同角色幾lv既時候可以輕鬆過到忍玉關??
d角卡住係80lv
唔該曬

要睇你有咩角同打邊關先

想max左角都同飛段佢
想打曬呢d忍玉關
d角卡住係80lv
唔該曬

要睇你有咩角同打邊關先

想max左角都同飛段佢
想打曬呢d忍玉關

其實用路人/朋友啲op角都夠過
仙鳴雷佐終鳴終佐限4
up得出都過到
d角卡住係80lv
唔該曬

要睇你有咩角同打邊關先

想max左角都同飛段佢
想打曬呢d忍玉關

其實用路人/朋友啲op角都夠過
仙鳴雷佐終鳴終佐限4
up得出都過到

thx 我trytry
入驚都唔知玩咩好,ranking連個人point都難刷,又冇得爆體,又冇石
唔想棄驚但d活動真係
入驚都唔知玩咩好,ranking連個人point都難刷,又冇得爆體,又冇石

今次無腦刷已經好過之前,反正啲獎品又唔係好緊要,係咁兒清體打下算,而家打咗陣2%
Gree會出展Anime Japan 2017
條宣傳片仲夠膽死擺夜凱出嚟
https://twitter.com/narucole_jp/status/845222280171008001

有冇巴打加好友carry下我

新手已加

新手已加

600lv都話新手
玩咗一日隔離game 屌啲cost升得咁撚慢好多關都打唔到 連機遇著豬隊友又係仆街
玩咗一日隔離game 屌啲cost升得咁撚慢好多關都打唔到 連機遇著豬隊友又係仆街

好唔好玩?

好唔好玩?

都ok 無話一隻打哂 唔知我廢定咩max咗隻班都打a rank唔穩 同埋cost升得好慢擺唔哂啲卡 但卡好似幾易抽 唔知佢點分限定同唔限定但全部5星都有9%機會中 然後無話邊隻打哂
格離game
主線係咪每關打一次就得
個tick 0/3 有咩拎
格離game
主線係咪每關打一次就得

好似要拎哂啲嘢先有石 個金色箱仲要睇運 姐係要打幾次 老老柒柒隔離game有無post
格離game
主線係咪每關打一次就得

好似要拎哂啲嘢先有石 個金色箱仲要睇運 姐係要打幾次 老老柒柒隔離game有無post

我見打晒成個chapter先有5粒
係咪每關都要打3次先有

下宜家經3倍 點會慢?
格離game
主線係咪每關打一次就得

我見打晒成個chapter先有5粒
係咪每關都要打3次先有

初見有1粒 (成個任務計)
拎齊野開埋寶箱另一粒(A,B,C任都拎得)
抽左50粒 又唔中班
宜家得隻鼬 波風 同尾獸我愛羅

好唔好玩?

都ok 無話一隻打哂 唔知我廢定咩max咗隻班都打a rank唔穩 同埋cost升得好慢擺唔哂啲卡 但卡好似幾易抽 唔知佢點分限定同唔限定但全部5星都有9%機會中 然後無話邊隻打哂

咁快6星max? A級要協 有d關

下宜家經3倍 點會慢?

5隻6星要320cost cost仲要逢二進一 現在70幾lv先160cost 要起碼200lv以上 巴打係咪有咩關升得特別快

好唔好玩?

咁快6星max? A級要協 有d關

好快max佢有拉麵關啲拉麵多到食唔哂 協都唔穩 已經全6星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞