[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (67) 當玩家狗咋

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
今日記住打一次曜日,有兩粒石

格離game 一日送10粒石咁爽
e隻10日啦
隔離game隻班 點先自回200

我都想知 同埋果D能力要點開

食自己先開到

咁咪唔撚使開?...

班做後衛就會自回200 上面個skill係在場發動 下面個skll係做後衛發動 上reddit睇到 同埋發現開協力斷線可以控制埋隊友 終於過到二尾s rank 3隻班2隻一尾鳴1隻藍色細路鳴人先過到

S rank易出二尾好多?
我見d人刷勁多隻刷到99運

食自己先開到

咁咪唔撚使開?...

班做後衛就會自回200 上面個skill係在場發動 下面個skll係做後衛發動 上reddit睇到 同埋發現開協力斷線可以控制埋隊友 終於過到二尾s rank 3隻班2隻一尾鳴1隻藍色細路鳴人先過到

5場4隻咁囉 一鋪打10分鐘我諗唔會刷極運嘢 又唔係真係咁勁 降cost降到max就算

食自己先開到

咁咪唔撚使開?...

5場4隻咁囉 一鋪打10分鐘我諗唔會刷極運嘢 又唔係真係咁勁 降cost降到max就算

食同樣會降COST架?

食自己先開到

咁咪唔撚使開?...

食同樣會降COST架?

你㩒入去睇每隻野右手邊都有幾個格仔 每食自己一次就開一個ability同減10%cost

食自己先開到

咁咪唔撚使開?...

食同樣會降COST架?

你㩒入去睇每隻野右手邊都有幾個格仔 每食自己一次就開一個ability同減10%cost

原來係咁...THX
咁我抽多左隻6尾,留定食好

食自己先開到

咁咪唔撚使開?...

打A都比人跳 想打到max cost 但仲未有1隻
伊巴巴打加個ID?
今日記住打一次曜日,有兩粒石

格離game 一日送10粒石咁爽
e隻10日啦

而家1000萬dl先有咁多石送,平時咪一鳩樣
AnimeJapan 宣傳單張

幾時出

出咗都係抽卡然後15萬分個忍具 寧願佢唔出

好想抽紅

隻小南幾靚,不過睇怕係四星嚟
我都有做大蟲既一日

點睇
我都有做大蟲既一日

點睇

屌,個個都一抽中
我都有做大蟲既一日

點睇

屌,個個都一抽中

又係大蟲巴 點解我單抽永遠係4星
伊巴巴打加個ID?

我都有做大蟲既一日

點睇

你兩個夠啦好嘛
我都有做大蟲既一日

點睇

屌,個個都一抽中

又係大蟲巴 點解我單抽永遠係4星

你十連中咪又一樣 好耐冇中限鳥
除左我同haneda之外仲有冇人有打ranking

強勢加盟
頭三組幾多分

強勢加盟
頭三組幾多分

屌我冇忍卷...
得23倍,冇乜面爆,1%游走中

強勢加盟
頭三組幾多分

屌我冇忍卷...

all in ed
報下分pls
我都有做大蟲既一日

點睇

你兩個夠啦好嘛

又比大蟲巴食左我5粒石

強勢加盟
頭三組幾多分

屌我冇忍卷...

all in ed
報下分pls

0.5%->2787860
我0.88%->2289590
手下留請

強勢加盟
頭三組幾多分

屌我冇忍卷...

咁多倍鳩打都得啦
我得8.5,打好撚耐
我都有做大蟲既一日

點睇

你兩個夠啦好嘛

又比大蟲巴食左我5粒石

same

強勢加盟
頭三組幾多分

屌我冇忍卷...

咁多倍鳩打都得啦
我得8.5,打好撚耐

5抽中左2隻新櫻同限櫻,諗住HEA打,點知過左1日已經俾人拋開幾條街,呢幾日慢番D先升到,只求1%..得番20個面
點先多D面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞