[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (95) - 3rd Concert La Rough

1001 回覆
14 Like 9 Dislike

係呀 咁可能真係對腳

有邊個係成日訓底... 自己睇下啦...
痴線。。個局有冇佈咁耐 $m啲概念真係好癲
但新娘裝嗰張冇著白色又係歡

呢幾隻嘢唔難明呀
同埋咁睇啲歌concept係對得返17年..
Rookie - Day1
RF - Day2
PAB - Finale
痴線。。個局有冇佈咁耐 $m啲概念真係好癲
但新娘裝嗰張冇著白色又係歡

但係好明顯金短髮嗰個係孫承歡喎
熊瞓喺到嗰3張圖都係
Chap. 13: Milkshake

The ground below Reve shakes and opens up, swallowing Reve whole. Reve falls down an endless flight, and her hands and feet begins to freeze from the cold air. The fruits following with Reve turn to her and say with a smile, “This always happens when the ice and milk fights! You have to shake your body to keep it from freezing!” Reve shakes and shakes her body and feels her softly melt. Alas, she arrives at a white, snow-covered field.

原來 Reve 係女黎...
唔知同菜係 Redmare 扮過佢有冇關...

有埋故仔聽
不過係咪倒敍法
上年戈盒都算用到啊,除左貼紙仲有好多未用過
今年呢盒已經訂左,訂埋娘娘個盒打孖上
不過新碟仲係唔知點訂好
利伸:窮人
佢令我諗起PAB同埋rookie個封面設計
每年年終velvet CB
係咪變左慣例
又黎謀殺,女巫,殉情
無架咩,成日覺得夏天就red 年終就velvet
次次新專輯就係解謎時間 好期待聽日teaser
冇記錯好似peekaboo果陣已經話唔會分
冇記錯好似peekaboo果陣已經話唔會分

喺 RR 嗰陣
有一次後台訪問 RR 係咩 concept
Hot Joy 話無分 red / velvet concept
而係 red velvet 兩樣撈埋一齊
晏晝都有相睇

成條美人魚咁
可能到出碟嗰日$M會俾個恐怖版俾你
恐怖版都照收貨
啤粒嚇大嫁
好正 早晚11點都有野期待
好靚呀呢個look
正 又多咗啲啤啤故仔聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞