[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (95) - 3rd Concert La Rough

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
我都係佢地出道就有留意.. ICC正式入坑
個陣中學雞冇咁多能力買碟 所以冇
岩岩尋晚出左去玩 不過呢排都失眠 都係呢個鐘數訓
我個陣係睇周偶覺得肥Joy好cute入左 但一直都係屏幕飯 個陣追師兄追得癲啲
而加係師兄佛系飯 然後追女人追得好開心
好可惜
肥Joy世界級 qq

係咪閃師兄
唔係 係好很嘈個團
我以前都係咁 追完女人就放棄左追師兄
追女人開心過追男人
我都啱
飯圈嚟講係
我個陣係睇周偶覺得肥Joy好cute入左 但一直都係屏幕飯 個陣追師兄追得癲啲
而加係師兄佛系飯 然後追女人追得好開心

想當年肥JOY 的確係好cute cute....
btw, 你覺得追男團同女團有咩分別?
點解你會話開心好多?

https://youtu.be/INuyaEsMty0
La Rouge 歡 focus
我都鍾意
肥JOY係真係好很cute
一黎咁我女仔黎講 男團女飯冇乜特別
二黎係師兄團飯圈成日都好多野煩 煩到搞到我脫左飯圈
同埋我而加覺得做朋友飯開心過做女友飯 講到咁1999希望師兄明
明 男團飯圈成班女飯 一定唔會和諧得去邊
追女團冇呢個問題
肥JOY係真係好很cute
一黎咁我女仔黎講 男團女飯冇乜特別
二黎係師兄團飯圈成日都好多野煩 煩到搞到我脫左飯圈
同埋我而加覺得做朋友飯開心過做女友飯 講到咁1999希望師兄明

好在啤啤飯圈入面都好和平無乜嘢煩...
歡迎加入
男團飯成日嗌交 cls
淨係講個團到底係幾多人個人數都有排嘈
有次李赫宰出埋黎講叫大家要包容埋M個兩個啲飯都仲係繼續嘈 所以真係頂唔撚順就脫左飯圈
溫巴其實我地追power up見過 可能你冇印象
暫時feel like飯圈都幾和平 但身邊知我飯啤啤一黎就問我係咪團飯就覺得好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞