[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (95) - 3rd Concert La Rough

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
貴婦
冇錢廢J都係繼續搶飛算
真啊有比較真係有傷害
個陣傻豬豬未睇過韓場演唱會唔知有牛買冇睇到Red Room係人生一大遺憾
女飯表示睇到全員西裝跳BadBoy死而無憾

Red Room 嗰陣時會場門口大把阿叔喺度放飛.....
淨係西裝啤啤 原版Be Natural 已經值得飛多轉台場 有嘅話
Red Room我都睇唔到
今年算易搶 手殘都搶到150內 正常應該頭100都唔難
今年都有 成陣燶味
西裝個Part真係好正
最中意係be natural 轉automatic個度 好痴線
我傻豬豬個陣唔知冇飛到去 好後悔
手殘搶到企位99
但逼死左
企位係打交架啦 啲韓仔韓妹好狼
我傻豬豬個陣唔知冇飛到去 好後悔

所以話演唱會呢D 嘢過咗去就無...
有得睇好睇啦...
隔離個韓妹未開場就已經開始逼我 勁aggressive
所以今次冇乜錢都照去 好彩去左咋
黎緊佢地cb好似都係la rouge 風好期待
係 應該會超正
不過應該最快都要1月 但1月好似又日巡 年尾應該又唔會cb 都唔知幾時
我見到啲唔高嘅韓妹都鄧佢地辛苦 都唔知佢地要點睇
我見到啲唔高嘅韓妹都鄧佢地辛苦 都唔知佢地要點睇

我後面嗰件翼龍係咁迫又要拎住部電話拍...
我就專登揈高支手燈阻9住佢....
睇我揈手燈吧啦!
red room企位咩都睇唔到
今次簡返坐 但坐既距離又真係好遠
今次簡返坐 但坐既距離又真係好遠

其實坐同企各有各好啦
企位係近... 但係又睇唔晒成個台...
由入場前就要開始排...
腳骨力少d 都唔得掂... 好撚攰架...

金藝琳係未想做代言人...
Red room 果次太妍同允 坐我隔3,4 個位
個陣talking話年尾見都唔知係年末舞台定cb
所以可以就一日企一日坐
個陣talking話年尾見都唔知係年末舞台定cb

本來以為好似上年 power up 咁完con 就即刻 cb...
點知而家係乜都無....
所以可以就一日企一日坐

一日坐一日企既話就要自己搶飛啦....
貴婦無得咁玩法....
坐位好多人都唔嗌應援,我坐個堆得我一個人嗌
我嗰邊大聲到耳都聾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞