[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (95) - 3rd Concert La Rough

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
趁15號前豬媽用順豐有折訂埋
yes24幾好
本身用開synnara 但好似加咗價
計埋韓國國內運費係yes24平啲
有冇用過GlobalHmall?
見佢可以用coupon

咁cute呀... 唔多襯你喎...
我係GlobalHmall用master卡買左砌圖做白老鼠
用左couppon免運費
未聽過
我之前買puzzle運費多左退左做smile cash
之後有張smile cash 減20000won coupon就到期想用左佢
計過用黎買Puzzle只係要俾5000won
所以先問下有冇人用過GlobalHmall
好得意
我本身諗住信和訂因為佢夠快到貨
依家就考慮緊11街或者g媽
海報重要過一切架喎,velvet風既海報點都要買到
點解仲未公開封面,teaser又得戈兩張 ,又要等佢逐日出

我仲有娘娘既野要買啊
邊夠你玩啊
我都依家都唔知要買finale定scrapbook version
如果兩個封面都係velvet風就全部都買
幾時出封面啊屌你$M
睇死$m兩個version既封面都係新娘
好彩佢唔係summer magic咁五個封面
識聽Velvet風 識貨
唔使擔心啦 海報大把人放
個人覺得velvet風係佢地最大賣點

一定係車厘拉埋兩個姐姐 line 去睇con...
歡ig story嗰個唔係嚟咩 唔見人嘅
歡ig story嗰個唔係嚟咩 唔見人嘅

兩個唔同con黎喎
孫承歡睇嗰個係 Boyz II Men
另外嗰三個去睇樂童
原來是咁
識波呀 睇akmu
識波呀 睇akmu

老友開con... 義氣金藝琳實去撐場
不過估唔到嗰兩個姐姐都去埋一份
Title叫Psycho ?

La Rouge 竟然係special track....
Day 1 Day2 既歌次序調返轉黎排...
咁樣排法係未又有d咩意思...
首歌叫psycho
好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞