[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (95) - 3rd Concert La Rough

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
umpah umpah....
song of the year....
就算係飯都接受唔到...
可想而知呢個頒獎禮應該無乜認受性...

嗱,我唔係話佢地唔努力...
只係覺得吹大咗...

努力獎啦.. 你見佢地都唔信就知..
但佢地開心就好
下半年其實幾chur下 2 cb+1 con
我都唔知佢地幾時得閒練con 應該得1,2個月到
但個Con俾到咁多新野我地睇 真係好叻女
仲要有個Finale未出.. 已經好期待..
레드벨벳 최고 !
Zim 好過umpah la
努力獎啦.. 你見佢地都唔信就知..
但佢地開心就好
下半年其實幾chur下 2 cb+1 con
我都唔知佢地幾時得閒練con 應該得1,2個月到
但個Con俾到咁多新野我地睇 真係好叻女
仲要有個Finale未出.. 已經好期待..
레드벨벳 최고 !

咁有個獎拎下係一個好既鼓勵黎既

不過辛苦埋黎緊呢次CB....
之後放養就好得閒架啦
唔理個奬,我鍾意佢地套衫,全團都好靚仙女咁
https://youtu.be/DTYUQSIjMkg
HOT JOY solo dance.....
等緊Joy拍劇
等緊Joy拍劇

唔好玩啦... 又想佢做收視毒藥咩...
唔想又被人嘴嘴。。。
https://www.youtube.com/watch?v=4gq5i5jdgnY&list=OLAK5uy_mAPB8oFedQWmhsFSpq14iUe54y4BZYzpM
Day2 成隻碟咁高質淨係唱左兩首
特別係Ladies Night, Eyes locked Hands locked 同 Love is the way
啤啤 R&B 真係好正
其實用 ladies night 埋尾都唔錯....
點知又係SKC....
第一日車厘問fans 我以為係現場點歌咁好啦 心諗個飯做咩唔嗌Ladies night
第二日先知 原來唔關事
同埋兩日個slogon 飯站都係用Ladies Night歌詞整
跟本個個都咁諗 用嚟end係fit到漏
第一日車厘問fans 我以為係現場點歌咁好啦 心諗個飯做咩唔嗌Ladies night
第二日先知 原來唔關事

$M 點會咁好死俾你地現場點歌
其實嗰日喺下面我已經睇到個字幕係寫唱SKC....
車厘仲要問人唱乜歌.....

笑死
想問阿菜點解呢個pose係sexy 似諧星多啲
上次套劇我都睇曬 都唔算太差既
呢套嘢狗血到無朋友喎...
淨係一齊又分手又再一齊睇到嘔血...

笑死
想問阿菜點解呢個pose係sexy 似諧星多啲

不如佢跳多次 solo dance 咪仲sexy....
想問兩日有冇唱Sunny Side Up呢首超正
無呀...可惜
我都想有 識貨
想用Milkshake 換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞