實現每月賺5%,三月份post(續多一次)

859 回覆
29 Like 0 Dislike
點睇1813
其實仲有冇人抓住981

Me

9.98入,唔上唔落唔知,慢慢坐
有冇原因點解睇好2689?

係囉 睇唔清紙業前景

我本身公司同紙品有關係,上年年尾開始,紙不停咁加價,唔同既紙都加佐30-50%,暫時仲未有回落跡象....

2689 幅圖都幾屈突

留名學野

個人睇法,其實早係28/2 MACD 已經有利淡訊號,再加上8/3 & 9/3十字星加大陰燭,仲要稍稍趺穿一條上升趨勢線,
另有週線圖20/2 個星期有枝射擊之星,同埋過去個星期MACD 都有利淡訊號,黃金比率趺穿0.236,所以都幾差下
但係比較好既就係24/1 既裂口冇趺穿

8.68買入

唉 高追左

一樣

8.6入 比d耐性等佢上
想問下樓主981 係咪可以繼續揸落去?
定呢兩三日要放
有冇原因點解睇好2689?

係囉 睇唔清紙業前景

我本身公司同紙品有關係,上年年尾開始,紙不停咁加價,唔同既紙都加佐30-50%,暫時仲未有回落跡象....

2689 幅圖都幾屈突

留名學野

個人睇法,其實早係28/2 MACD 已經有利淡訊號,再加上8/3 & 9/3十字星加大陰燭,仲要稍稍趺穿一條上升趨勢線,
另有週線圖20/2 個星期有枝射擊之星,同埋過去個星期MACD 都有利淡訊號,黃金比率趺穿0.236,所以都幾差下
但係比較好既就係24/1 既裂口冇趺穿

我既組合蝕緊小量手續費,不過相信係短期波動,大市冇變
留意反美國,侵侵牛市現象減退,要有心理準備做止蝕

981 預幾多止蝕

個人睇法,981 有一個唔完整既雙頂,MACD岩岩有利淡訊號
雖然岩岩係一個上升趨勢線既底,可以用撈底方法投資,但係3日內升唔番上去10.1,而又趺穿9.8,就應該止蝕
利串:無貨

981 預幾多止蝕

個人睇法,981 有一個唔完整既雙頂,MACD岩岩有利淡訊號
雖然岩岩係一個上升趨勢線既底,可以用撈底方法投資,但係3日內升唔番上去10.1,而又趺穿9.8,就應該止蝕

妖股走左好耐 有貨加油

981 預幾多止蝕

妖股走左好耐 有貨加油

一早止咗
今日981幾點業績?
981蝕左7-8千蚊

唔玩啦

I'm out

981蝕左7-8千蚊

唔玩啦

I'm out

你700 賺返啦
今日981幾點業績?

一早出左啦
今日981幾點業績?

一早出左啦

求share

我反而留緊錢準備入市 美國牛市減退 資金好易經香港流入大陸股。細佬就諗緊入邊隻啦 巴打點睇。
981蝕左7-8千蚊

唔玩啦

I'm out

你700 賺返啦

遲下冇咁手緊再入返981
樓主1958 我8.32買入 放好定睇多陣
唔知點解

今日個市怪怪地

升又唔係跌又唔係
我仲以為柒首當選會帶旺個市
今日981幾點業績?

一早出左啦

我search左未喎
2689唔想hold貨既巴打,天日,後日應該有反彈,到時考慮走貨

巴打會繼續hold
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞