實現每月賺5%,三月份post(續多一次)

859 回覆
29 Like 0 Dislike
2689 8.74入 繼續Hold緊 希望來緊爆到上9蚊

8.77 諗住有平手就走先
其實你地都係幾十手百幾手咁買定係小本投資
981 係唔係要走啦
樓主有無1208
樓主有無1208

2689想點

我走左啦,仆街渣幾日心情無好過
我而家其實唔算動用太多資金
蝕少少啦

講反981,我自己就睇唔到有咁大既負面因素令981既股價跌落7蚊,不過空穴來風未必無因,睇埋佢講咩先,我對於981暫時都係睇升

如果佢真係講到似曾曾咁,咁未等天日彈一彈,平手走人

諗住睇下瑞銀點解話佢唔掂,點知搵到個舊聞

係咪有咩啟示
蝕少少啦

講反981,我自己就睇唔到有咁大既負面因素令981既股價跌落7蚊,不過空穴來風未必無因,睇埋佢講咩先,我對於981暫時都係睇升

我都同意 所以我準備緊 如果轉頭可以放得走到我手上嘅波幅股 我會入981陪你
蝕少少啦

係咪有咩啟示

原來係明燈
蝕少少啦

係咪有咩啟示

屌,又出口術等自己入貨
2689想點

我走左啦,仆街渣幾日心情無好過

我坐多陣先 應該上得返既
9蚊尾又係入981既時候
雖然個市麻麻,但981 2689呢啲樓主本身都當係四月份推介,而家三月都未完個個就咁快走
想走1958入981 但又想貪多啲先
雖然個市麻麻,但981 2689呢啲樓主本身都當係四月份推介,而家三月都未完個個就咁快走

話唔定d巴打有自己想買既可能走先呢 唔係唔信樓主 但點都要自已學下既
出左講咩,口術成份多,九up
981大戶應該未走

完全冇跟據,照佢咁講,中國對智能手機需求放緩,咁未要下調所有手機零件製造商。

這個年頭我真係唔知有咩好賣過手機
981好多中國投資買盤

完全冇跟據,照佢咁講,中國對智能手機需求放緩,咁未要下調所有手機零件製造商。

這個年頭我真係唔知有咩好賣過手機

大行報告係冇乜用,純粹比散戶睇,大戶係唔會跟大行報告。
但而家981幅圖三角形形態底部,呢幾日穿咗都好利淡,因為早幾日MACD已經出現咗利淡訊號
早知琴日981 平手走人算

大家咁話,尋日走可以賺一餐老麥,宜家經紀錢都蝕埋
根本大行報告好多時都唔準確
有部分同亂up係無分別
而且佢地隨時自行調整個目標價
不過一定會影響部分散戶的走向

利申:有買981
早知琴日981 平手走人算

大家咁話,尋日走可以賺一餐老麥,宜家經紀錢都蝕埋

有早知 _ _ _
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞