實現每月賺5%,三月份post(續多一次)

859 回覆
29 Like 0 Dislike

9蚊

有冇原因點解睇好2689?

係囉 睇唔清紙業前景
3993係咁跌

係囉 睇唔清紙業前景

我本身公司同紙品有關係,上年年尾開始,紙不停咁加價,唔同既紙都加佐30-50%,暫時仲未有回落跡象....

係囉 睇唔清紙業前景

我本身公司同紙品有關係,上年年尾開始,紙不停咁加價,唔同既紙都加佐30-50%,暫時仲未有回落跡象....

但加價可能係反映成本上升,仲有機會影響銷量,點解對股價有正面影響?

係囉 睇唔清紙業前景

2689 幅圖都幾屈突
1958 strong hold!!!!

係囉 睇唔清紙業前景

2689 幅圖都幾屈突

留名學野

係囉 睇唔清紙業前景

2689 幅圖都幾屈突

留名學野

係囉 睇唔清紙業前景

但加價可能係反映成本上升,仲有機會影響銷量,點解對股價有正面影響?

其實我冇買,唔知玖紙係邊方面,唔知佢係做紙定原材料,
但聽紙行講貴既原因係因為原材料成本高佐,
紙都分好多種,平時我地啲書嗰啲叫書紙 / 粉紙,
環保撚會用FSC紙,包裝用既係好多加工紙,特種紙,
紙箱嗰隻叫坑紙,升得最多,
紙製品黎講,愈黎愈多既電子化,書本真係夕陽行業,聖經都開始電子化佐
但係包裝方面需求愈黎愈多,就算你話啲人講環保,包裝方面需求都好大
我隻997 一野跌左20%, 放哂
想問下587咩情況先會復牌???

還調查緊,佢公告叫人預最少的18星期,你當8月左右
2.79入 今日頂唔到2.6要放了

9蚊

慢慢等 唔急得
呢隻唔係吉利

還調查緊,佢公告叫人預最少的18星期,你當8月左右

新手一問,被剔出恆生市數即係被人除牌???
因為未見過呢種情況....
2689 8.3再入
今日係咁跌 咩事
我隻997 一野跌左20%, 放哂

55入左 本身睇70-80
星期5見唔對路
56放晒
賺2餐譚仔
完全入唔到市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞