實現每月賺5%,三月份post(續多一次)

859 回覆
29 Like 0 Dislike
發覺好撚多見人拋個number乜都唔識就跟住買既on9
成日話冇力冇力又話咩等咁耐都未升
屌你老母你要即刻有回報你去賭錢把啦
呢家係投資呀,比小小耐性啦

正解 想講好耐 樓主俾出黎同大家分享既時候你地應該自己要分析下風險 跌小小就喊驚 成日問樓主點睇點睇 進步下調整下心態啦好心

伸手黨想乜都唔洗做就有錢落袋,有小小事就搵樓主。但有啲野明明樓主一早講到,連文都懶得爬
跟得人就預左一係等樓主講幾時走 一係自己決定 唔通想今日買 聽日就升咩 咁好賺樓主出去做財演啦 而家佢只係share心水

正解 想講好耐 樓主俾出黎同大家分享既時候你地應該自己要分析下風險 跌小小就喊驚 成日問樓主點睇點睇 進步下調整下心態啦好心

伸手黨想乜都唔洗做就有錢落袋,有小小事就搵樓主。但有啲野明明樓主一早講到,連文都懶得爬

買一隻股票之前你要知道以下嘅野:
1.點解買
2.買幾多
3.幾時賣
4.點解賣
人地話乜你就走去買真心on9

1.點解買
2.買幾多
3.幾時賣
4.點解賣

*瑞信升北汽(01958.HK)目標價至9.8元 料北京奔馳今年盈利或有驚喜

跟得人就預左一係等樓主講幾時走 一係自己決定 唔通想今日買 聽日就升咩 咁好賺樓主出去做財演啦 而家佢只係share心水

依家部份人心態就係咁,啲post愈黎愈快1001,但啲回覆好撚多都係某隻樓主分享嘅股票搞咩,邊隻幾時走,邊隻又好似冇咩力
*瑞信升北汽(http://01958.HK)目標價至9.8元 料北京奔馳今年盈利或有驚喜

Gogogo
自己買好過
跟大隊on9

1.點解買
2.買幾多
3.幾時賣
4.點解賣

唔輸過錢唔學到野
屌 2689 同 1958 好似跑緊馬仔咁

新手有無書可以睇下

是但一隻跑出都好

是但一隻跑出都好

2隻都停左咁
集氣2689
集氣2689

集氣2689

星期一反彈啦
*瑞信升北汽(http://01958.HK)目標價至9.8元 料北京奔馳今年盈利或有驚喜

Gogogo

上呀
2689 你地幾錢入
2689 你地幾錢入

8.57
2689 你地幾錢入

8.57

8.77
2689 你地幾錢入

8.76入 目標價9.5
2689 你地幾錢入

8.76入 目標價9.5

去到9.5夠錢買飛睇5月天
2689 星期一 會10蚊
唔升我切J
2689 星期一 會10蚊
唔升我切J

lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞