實現每月賺5%,三月份post(續多一次)

859 回覆
29 Like 0 Dislike
個市又開始跌
我入981果日其實個價同而家差唔多,甚至更底,

要講蝕都係隻玖紙可能令大家入高左,不過我有講我只係入左小小。

同埋而家都仲係三月,我講果幾隻都係四月份既部署,只不過我想係三月入小小,費事突然抽升蝕左,當然都要冒風險,因為股價未必到底

順便一提,我完全唔介意你地點講,反正我就連續十二個月達成目標 。闊佬懶理

梗有呢d人,樓主

樓主唔洗理人 多謝你分享心得
平時都係做cd-rom睇留言, 無跟買

睇見你地班柒頭真係得啖笑, 賺錢當然當人係神咁講

又話乜乜多謝, 支持, 信任樓主

呢D當然只會係贏錢既時候先出現既句子

當蝕錢果陣樓主你就仆街了, 成班本身只係當你係一個"生財工具"既人將會屌穿你, 上一分鐘讚你, 呢一刻已經反轉豬肚

樓主又係蠢, 自己身為大戶仲要開post教人"有錢齊齊搵"

比我就話撚知佢地班仆街死, 一係就直接停止出post, 一係就叫人入貨自己散貨, 反正自己有錢賺就得

零和遊戲, 此消彼長, 一係你死, 一係我死, 人就得咁多, 市場都係得咁大, 仲會諗住拉埋一班人賺錢, 再搵另一班人輸錢? 咪撚傻啦
一下炸左落去
981 跌穿左支持位9.9$
應該好多人set左止蝕係附近位置
一支大陰插落去

如果下就都上唔番去應該會開始一浪跌勢
輸打贏要嘅伸手黨 係要受吓懲罰

btw 支持樓主
其實渾水係咪想做981....日日都高沽空

當蝕錢果陣樓主你就仆街了, 成班本身只係當你係一個"生財工具"既人將會屌穿你, 上一分鐘讚你, 呢一刻已經反轉豬肚

比我就話撚知佢地班仆街死, 一係就直接停止出post, 一係就叫人入貨自己散貨, 反正自己有錢賺就得

零和遊戲, 此消彼長, 一係你死, 一係我死, 人就得咁多, 市場都係得咁大, 仲會諗住拉埋一班人賺錢, 再搵另一班人輸錢? 咪撚傻啦

我純粹諗住分享下意見,同人交流下,自己都有得着。投資我都係識小小,其實我都係做緊學野果個。

大戶又唔算既,係比人多小小資金啦
我入981果日其實個價同而家差唔多,甚至更底,

要講蝕都係隻玖紙可能令大家入高左,不過我有講我只係入左小小。

同埋而家都仲係三月,我講果幾隻都係四月份既部署,只不過我想係三月入小小,費事突然抽升蝕左,當然都要冒風險,因為股價未必到底

順便一提,我完全唔介意你地點講,反正我就連續十二個月達成目標 。闊佬懶理

梗有呢d人,樓主

樓主唔洗理人 多謝你分享心得

股市有升有跌 下下都賺錢嘅話香港冇窮人啦
各位跟買嘅巴打們買之前諗諗自己可以承受幾多風險 諗過度過先好跟 唔係人地講完你就不問價all in 咁就抵你死

最後 支持樓主 3311跟你執左餐飯

我純粹諗住分享下意見,同人交流下,自己都有得着。投資我都係識小小,其實我都係做緊學野果個。

樓主3396有無意見
順便提多次
係業務上見唔到有轉差既因素
但係係數據上就出現利淡

我都係覺得係市場波幅,而且10.2樓下入既巴打,呢個價防守性幾好,好易到價平手離場

覺得981數會再上反10蚊既巴打,請離場
981 止蝕位係幾多
10.12入
順便提多次
但係係數據上就出現利淡

我都係覺得係市場波幅,而且10.2樓下入既巴打,呢個價防守性幾好,好易到價平手離場

覺得981會再上反10蚊既巴打,請離場
順便提多次
但係係數據上就出現利淡

覺得981數會再上反10蚊既巴打,請離場

最後果句唔明

個人比少少建議, 依家係呢個post, 已經變成你既負債, 當你推一隻股, 佢升, 大家只係比句讚好你, 而無一D因為此post而有實則利益落袋, 相反一蝕, 又要返黎補充比大家"之後要點走", 變相要向大家"交代"一樣. 諗深一層, 根本無誘因要令你帶領呢班人喺股場中賺錢

個人比少少建議, 依家係呢個post, 已經變成你既負債, 當你推一隻股, 佢升, 大家只係比句讚好你, 而無一D因為此post而有實則利益落袋, 相反一蝕, 又要返黎補充比大家"之後要點走", 變相要向大家"交代"一樣. 諗深一層, 根本無誘因要令你帶領呢班人喺股場中賺錢

YES 十卜 連仔刪哂成個台
其實樓主係成個profile咁投資
有贏有蝕先balance到risk
d人揀得個一隻入蝕少少就嘈 好煩
比個正皮樓主
981 $9.63

跌到咁應唔應該溝貨等佢上10 蚊?
定係放起到等4 月
幾%好撚小事o者
支持樓主,希望各位巴打唔好輸打贏要咁冇品

利伸:由開post跟到e家
正皮樓主
981 $9.63

跌到咁應唔應該溝貨等佢上10 蚊?
定係放起到等4 月

應該睇多陣先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞