實現每月賺5%,三月份post(續多一次)

859 回覆
29 Like 0 Dislike
981今日如果唔再趺的話,前後2日陰陽燭似係平底,可能會見底回升,但宜觀望及配合其他指標
比亞迪都上黎
中芯你都加油呀

見到有比亞迪同路好感動

1211 琴日都入左

現價係咪入市時機?
981今日如果唔再趺的話,前後2日陰陽燭似係平底,可能會見底回升,但宜觀望及配合其他指標

新手想試玩但係乜都唔識 有咩要注意 同埋邊度可以睇到有用資訊?

不問價入1958

1958 進敢可以現價入,保守可以等企穩$8.8,target $9.25,止蝕$8.4

進敢可以現價入?想請問即係點?
新手想試玩但係乜都唔識 有咩要注意 同埋邊度可以睇到有用資訊?

不問價入1958

1958 進敢可以現價入,保守可以等企穩$8.8,target $9.25,止蝕$8.4

即係叫你而家狗衝

好驚瑞行再發功

不問價入1958

即係叫你而家狗衝

即係自己分析可承受風險咯
有無人睇好1800
ppp project 高毛利帶黎憧憬

不問價入1958

即係叫你而家狗衝

進取,視乎你既買賣策略同個性

不問價入1958

9.25有d難

利申8.31持有
有無人睇好1800
ppp project 高毛利帶黎憧憬

長線同1186都係靚仔,睇週線圖12月26號MACD利好加黃金比率掂到0.236就彈上,$11.385 如果可以大陽燭升穿就應該可以到$12.7

不問價入1958

9.25有d難

利申8.31持有

《大行報告》美銀美林升北京汽車 (01958.HK) 目標價至14.5元 重申「買入」
http://www.aastocks.com/tc/stocks/analysis/stock-aafn-content/01958/NOW.794905/all

不問價入1958

9.25有d難

利申8.31持有

有信心可奪金
利申 8.6 持有
比亞迪都上黎
中芯你都加油呀

見到有比亞迪同路好感動

1211 琴日都入左

我坐緊
比亞迪都上黎
中芯你都加油呀

見到有比亞迪同路好感動

1211 琴日都入左

我坐緊

坐緊+1
等睇981開午市又跌。好似公式咁
等睇981開午市又跌。好似公式咁

唔會啦

不問價入1958

9.25有d難

利申8.31持有

《大行報告》美銀美林升北京汽車 (01958.HK) 目標價至14.5元 重申「買入」
http://www.aastocks.com/tc/stocks/analysis/stock-aafn-content/01958/NOW.794905/all

半年前已經講緊目標價13蚊
結果吉利由$8上到$12
北汽仲係$7-$9浮浮沉沉
好多大行都話2689目標價10蚊以上

Keep住跌
比亞迪都上黎
中芯你都加油呀

北京汽車巴打們咩價持有?
今晚做完gym開個四月post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞