如果屋企勁有錢,又可以任揀,你會讀咩學校咩科

269 回覆
3 Like 5 Dislike
Archit
好想讀harvard law
現實係隻dse有冇25分都唔知既中學雞

現實係去oxford最好,Harvard law個training冇oxford BCL咁勁

巴打係咪讀緊law?見幾個post都見過你好似係
好想讀harvard law
現實係隻dse有冇25分都唔知既中學雞

現實係去oxford最好,Harvard law個training冇oxford BCL咁勁

巴打係咪讀緊law?見幾個post都見過你好似係

讀書=做狗
所以做緊狗
harvard
UC Berkeley
如果可以任揀,我會試下係mit/caltech/Stanford讀mechanical engineering 。現實係uc Berkeley 畢業。
UC Berkeley Financial engineering / data science
癡線瞓一晚上邊咬到面紅耳赤
大家咪算囉 人哋有錢點諗係佢自己決定
不過就咁聽佢講。佢嘅思維令我覺得佢又唔係真係超級超級有錢,係有啲樓有啲鋪位收下租
不過就咁聽佢講佢係讀唔到書
唔撚讀 但會開大學比你地讀
開間連登巴絲優先入學既大學
緊係 shitty EE/cu engine
都係三大 又玩得
點解sumption巴成日咁得閒上黎回po
我想讀oxford
我想讀oxford

我夠想 報先得架
MIT Computer science
我想讀oxford

我夠想 報先得架

亂講
其實想讀UAL 攝影
點解sumption巴成日咁得閒上黎回po

因為做狗
仲讀乜春野書
華德中

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞