召喚熱愛淘寶的親[11]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
淘左成套魚缸

幾錢
條褲都幾透下喎

講真 細心睇我張相 連膝頭骨都睇到 痴線

但另一半話好斯文 個人仙左

所以我覺得著條打底褲 屌得過 真係涼爽
成個夏天日日賣涼粉都悶啦

質地係咪好滑個隻?
小包膠先

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/24/200013_804c96cfa27a0588d159de2882bf9a3d.jpg

左邊9.9 一開二叉電線

右邊 一本書

條線點樣 得唔得

條線差到 我試過兩邊都差到電 睇番原來8個幾?

有無一邊叉電 一邊係3.5mm

咩叫一邊3.5mm?

聽歌

咁一邊耳機一邊3.5
又有一邊lighting 點叉電呢

淘左成套魚缸

幾錢

IQ5 套缸500蚊人仔加20蚊人仔鑲木架包住
我養咸水既,諗住再換個細d 既缸
見就快夏天買多部電水冷機360人仔
淘左成套魚缸

幾錢

水冷機$360 處理流量應該好細wo
我以前養淡水魚都有部3百幾人仔
用左極限降3度(32->29)

P.S. 18"草缸
淘左部cd機,用黎學日文

電量如何?

咩朝代呀你

買書好多時跟cd, 廢事又要轉去iphone,幾十蚊一放碟即用 ,學語文好啱用。用兩粒AAA或直插火牛。
有無巴打淘過眼鏡框?
想買副可以扣副太陽眼鏡架上去既框。

同求

套掃好高質..個掃盒好撚大個
淘大一

呢個膠櫃,五層268人仔
幾清雅,懶係好似好歐式高檔咁
但個手柄都幾靚,呃到下人
可惜運費好貴成200左右,但都幾重20kg
連埋運費成5百左右。但去日本城睇沒呢啲款咁靚,最平都要幾百,仲要好樣衰,靚小小要成千
所以簡左淘寶買,好彩冇穿冇爛,沒缺零件!
lm

條線點樣 得唔得

條線差到 我試過兩邊都差到電 睇番原來8個幾?

有無一邊叉電 一邊係3.5mm

咩叫一邊3.5mm?

聽歌

咁一邊耳機一邊3.5
又有一邊lighting 點叉電呢

https://world.tmall.com/item/527274409452.htm?spm=a312a.7700824.w5003-15989438863.6.Tc31PG&abtest=_AB-LR32-PR32&pvid=c6fc5961-c590-4cf9-ad6e-93317563151c&pos=1&abbucket=_AB-M32_B13&acm=03054.1003.1.1285741&id=527274409452&scm=1007.12559.61743.100200300000000&scene=taobao_shop&skuId=3168235055849

之前有巴打介紹嘅Elecom防水背包細隻款官方原價$299
今日特價$219
前50名減多$20
可惜我係肥仔
對我來講太細隻
絲打或者鋼條型巴打可以一戰

人生身一次淘寶就係買左佢
幾好用,細細個,方便去旅行
我黎緊去影櫻花都帶佢
淘寶有乜好淘
BTW講起背包我今日睇到個防盜背包好似幾正,仲有外置usb頭

Link:
BTW講起背包我今日睇到個防盜背包好似幾正,仲有外置usb頭

Link:

我係kickstarter 買左個....成US$60....
巴打有冇淘過2A充電池? 有冇好介紹?

Link:

我係kickstarter 買左個....成US$60....

原來係indigogo..
https://www.indiegogo.com/projects/bobby-compact-the-best-anti-theft-backpack-fashion/x/255936#/

Link:

https://www.indiegogo.com/projects/bobby-compact-the-best-anti-theft-backpack-fashion/x/255936#/

買個淘寶順返條氣啦
淘左部cd機,用黎學日文

電量如何?

咩朝代呀你

估唔到曾經係潮流尖端既walkman依家只值幾十蚊

其實係新款diskman先咁平,舊款果啲嘅二手價不論係香港定大陸都係做緊三百蚊以上

Link:

買個淘寶順返條氣啦

嘩..個design 有D似...
淘左成套魚缸

幾錢

水冷機$360 處理流量應該好細wo
我以前養淡水魚都有部3百幾人仔
用左極限降3度(32->29)

P.S. 18"草缸

巴打/絲打水冷買邊隻好?我見平平地有電腦機箱風扇直接吹,又有CPU水冷+機箱風扇(要自備水泵),貴d又有成個箱咁
注:15"草缸有蝦

Link:

買個淘寶順返條氣啦

正版都平好多....

鎳氫/鎳鋅/鋰鐵?

鎳氫/鎳鋅/鋰鐵?

冇所謂..只係比小朋友既玩具用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞