召喚熱愛淘寶的親[11]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
包膠埋呢個10蚊全身鏡
$9.9 包郵,四塊正方鏡,自由組合,痴係房門好方便
同ikea果隻比薄啲,但平好多
包裝幾好,由中國運輸到香港都一啲爛都冇

Link:

我之前買個個係$2x
見到9.9呢個 但驚太平會危險 所以無買

$2x個個我11月到而家都未粉身碎骨
有冇電腦椅推介 見到好多款 啲質量評價好參差 唔知邊款好

想淘 autofull,但又驚爆屎忽
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【AutoFull傲风 电脑椅 家用椅子 座椅办公椅转椅老板游戏椅 电竞椅】¥KiXpMHhKXV¥http://c.b1wt.com/h.VYlIhP?cv=KiXpMHhKXV&sm=5476d5
想淘張電競櫈
但係又驚中毒死

驚爆菊多d下嘛

未驚過

巴打係咪買過 可唔可以分享下

唔想買過既,我換左隻腳姐
弓型腳轉做汽壓升降腳
想淘張電競櫈
但係又驚中毒死

驚爆菊多d下嘛

未驚過

弓型腳轉做汽壓升降腳

去邊到搵隻腳返黎
有無巴打淘過電視 ?最近想平平地買部40吋左右電視
有無巴打試過淘天文望遠鏡?

柯輪巴打好似淘過
記得好似寄去深圳自取
想淘張電競櫈
但係又驚中毒死

驚爆菊多d下嘛

未驚過

弓型腳轉做汽壓升降腳

去邊到搵隻腳返黎

我搵返上年買果間,問佢可唔可以轉返做有碌既,佢話OK我先同佢買
不過唔洗叫我SHARE LINK了,間野而家冇乜點賣電競椅

柯輪巴打好似淘過
記得好似寄去深圳自取

深圳自取都幾係野
有無巴絲有淘過即影即有相紙 會唔會驚過xray嗰陣暴光唔用得?
Hi 包膠一下
之前share 過電制垃圾埇個啲家品
今次share 外啲無聊野拋下磚
希望啲圖唔好咁大

第一個係呢個旅行小包
幾實用,有散銀紙幣位、passport 卡位、筆位
見到有啲廿幾三十蚊
最後決家買個十幾蚊,無伏

依家好少去文具鋪買野了
個日去美亞想買個呢啲ring folder
色又柒又貴,成三買十蚊
淘寶先十蚊包郵

呢個case 好靚,皮面
不過用得case 就預左重
但用左macbook air 兩年都用case
部機花都無花過

呢個矽膠鍋剷超正,幫好多親朋好友入過手
呀媽好中意用個啲咩易潔鍋呀玫瑰鍋呀
呢啲通通都唔可以用鐵剷
因為會刮花塗層
而呢個剷有咩好呢
就係佢成個都有鐵片芯
唔會好似出面買咁軟瀨瀨唔夠力炒
買都返黎角度唔就手都可以屈一屈佢整返岩

報告完畢
拋完磚想問下有冇人試過係淘寶做過衣櫃
想買ikea Pax 個啲咁一大隻櫃門
櫃桶個啲收埋曬係入面
係ikea 格過下價
做150cm 寛236cm 高大概要5千蚊多啲
想睇下淘寶有冇其實選擇
有冇巴打絲打淘過男裝銀包?
男朋友12月先生日 草緊錢買牌子銀包比佢
但佢依家個銀包爛到用唔到咁濟
想淘住個唔錯既比佢用住先
求推介

會唔會自製一個銀包好D
你條仔收到應該好開心

我覺得如果男朋友用開牌子野 收到個自製既實唔會用

如果用開牌子野 淘寶貨比自製野更加唔會用

我男朋友冇用開牌子 不過我想買比佢用咋
因為佢上個銀包都係我買 都用左2年幾lu
佢係冇所謂牌子既野
但佢唔係好中意我diy既皮品
整過鎖匙扣 卡片包 但佢真係麻麻地like

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【日系简约手工复古真皮短款钱包男青年横款硬币包】¥DpNpMGc4ZB¥http://c.b1wt.com/h.V1os95?cv=DpNpMGc4ZB&sm=d35891

之前買左呢個 好高汁
會唔會有人淘過,相機用既收音咪 好驚中伏
有冇巴打絲打淘過男裝銀包?
男朋友12月先生日 草緊錢買牌子銀包比佢
但佢依家個銀包爛到用唔到咁濟
想淘住個唔錯既比佢用住先
求推介

會唔會自製一個銀包好D
你條仔收到應該好開心

我覺得如果男朋友用開牌子野 收到個自製既實唔會用

如果用開牌子野 淘寶貨比自製野更加唔會用

我男朋友冇用開牌子 不過我想買比佢用咋
因為佢上個銀包都係我買 都用左2年幾lu
佢係冇所謂牌子既野
但佢唔係好中意我diy既皮品
整過鎖匙扣 卡片包 但佢真係麻麻地like

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【日系简约手工复古真皮短款钱包男青年横款硬币包】¥DpNpMGc4ZB¥http://c.b1wt.com/h.V1os95?cv=DpNpMGc4ZB&sm=d35891

之前買左呢個 好高汁

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【袋鼠钱包男短款皮钱夹韩版潮青年拉链男士钱包男包驾驶证钱包皮夹】¥ZzFoMGUrri¥http://c.b1wt.com/h.V1IEX3?cv=ZzFoMGUrri&sm=838a99

男朋友用緊呢個 幾硬淨
我買嗰陣六十人仔
幫男友淘左啲底褲都唔錯質地
59蚊個盒用一淘返左4千幾個集分寶
姐係十幾蚊一盒
會唔會有人淘過,相機用既收音咪 好驚中伏

同問
包膠埋呢個10蚊全身鏡
$9.9 包郵,四塊正方鏡,自由組合,痴係房門好方便
同ikea果隻比薄啲,但平好多
包裝幾好,由中國運輸到香港都一啲爛都冇

Link:

唔會碎,本身是膠片來的,我淘過四塊包得結結實實。
https://s.click.taobao.com/zGIsvtw
得閒浸下腳都唔錯
有冇人淘過啲 自拍棍 手機外置廣角鏡 ,好用又靚既
包膠

支付寶HK買唔買到虛擬物品

Yes. 淘過Netflix account
有無運動無線耳機推介
100樓下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞