召喚熱愛淘寶的親[11]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
想問巴絲有冇淘過乾衣機
近排啲天氣又差又濕
好似依啲咁

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【奥克斯干衣机烘干机家用速干烘衣机静音省电双层风干机烘衣服宝宝】¥GN3FMc12P5¥http://c.b1wt.com/h.eIoyOh?cv=GN3FMc12P5&sm=8dc6e0
想問巴絲有冇淘過乾衣機
近排啲天氣又差又濕
好似依啲咁

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【奥克斯干衣机烘干机家用速干烘衣机静音省电双层风干机烘衣服宝宝】¥GN3FMc12P5¥http://c.b1wt.com/h.eIoyOh?cv=GN3FMc12P5&sm=8dc6e0

我屋企買過烘衫架 不過架已下
間鋪:http://c.b1wt.com/h.eIqh6s?cv=nh5RMcUPZR&sm=64decc
有無飲茶撚有淘開茶葉
飲開鐵觀音
有無飲茶撚有淘開茶葉
飲開鐵觀音

東張西望N手茶葉
有無飲茶撚有淘開茶葉
飲開鐵觀音

東張西望N手茶葉

沖完幾次...曬乾賣

可能飲左唔少
包膠番,
上個POST 講NETFLIX
試左幾日,而家登入唔到了,
應該偷番黎啲AC
見入晒PAYPAL,又盛
但你同佢講,佢會比過個新既你

巴打我都係建議唔好再買啦, 怕有手尾跟

無買了,
我都驚有手尾

今日仲諗住淘番個試下 見到你地咁講 我都收手先
包膠番,
應該偷番黎啲AC

無買了,
我都驚有手尾

好危險

小學雞到

咪唔好入黎囉 我又無專登係佢個post挑起罵戰

算啦,唔好理佢地

睇來條友忍咗好耐...要爆啦

話唔定今個post尾都會入一入

有得佢,BLOCK左佢唔洗煩

佢真係好撚煩膠 正戇鳩
包膠番,
應該偷番黎啲AC

無買了,
我都驚有手尾

好危險

危險個位係邊度? 我用緊
包膠番,
應該偷番黎啲AC

無買了,
我都驚有手尾

好危險

好可能呢啲係hack返嚟
見你同一個ip 但又成日轉其他人ac
咁Netflix 咪會有懷疑

無買了,
我都驚有手尾

好危險

同埋美國佬有時做check呢d 野好強, 唔知有咩後果, 為左個5蚊博條數好似點都計唔掂, 我都收左手

好在只係買左一個月
淘寶有冇d otg 讀卡器可以好似下面條link 依個咁,但係就要多一個功能,即係可以插埋手指,然後用電話經type-c去讀取手指入面d資料
http://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=521797588395&spm=0.0.0.0
https://detail.tmall.com/item.htm?id=521979372555&toSite=main&sku_properties=1627207:1522567348

想買
大家點睇

覺得個型好扁 隻腳大會好似條船 唔好買
個5蚊netflix 都唔知係唔係hack人地啲ac黎用
第一個戶口密碼錯誤,佢補發左另一個戶口比我,係德國ac黎
用左四日,岩岩又彈左我出去話密碼錯誤
原來上面都有巴打講 而家先見到
都係自己乖乖地subscribe算

好危險

同埋美國佬有時做check呢d 野好強, 唔知有咩後果, 為左個5蚊博條數好似點都計唔掂, 我都收左手

好在只係買左一個月

不過用緊浮動IP

不安
琴晚淘左隻ac
係度搵巴打夾份買93蚊plan唔係好啲咩

可以夾幾多個人,其實我極少睇,可能2日睇一集日本動畫

可以夾幾多個人,其實我極少睇,可能2日睇一集日本動畫

咁不如用訊雷 download,
一仙24小時
有無咩內量容量防水又電唔死嘅耳機推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞