召喚熱愛淘寶的親[11]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
無啦啦做乜屌人

算啦 , 比人屌完唔好放係心到啦 上網都唔好咁大壓力 忘記佢
有時一張圖 , QUOTE一兩次都接受到, 重好方便跟進.
但連續超過4, 5 張一樣, 都幾煩.
唔比 QUOTE 長圖, 大連續 好正常
分集運, 共享POST, 我覺得係好事.
不過呢到D人係惡D. 一見就屌, 無面比

你以為真係咁簡單?
上次條友出面開POST
有巴打係到講,我話埋唔到堆咪出面開POST,最緊要開心
之後有人CAP圖過去,跟住就發展到而家走入黎搞事

根本就係有心入黎搞事
我在淘寶全球發現了吉利雅剃鬚刀片手動刮鬍刀雙層刀片鬍子刀鬍鬚刀刀頭 【送刀架】,一起來看!http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=543405710363&toSite=main
有冇人淘過 會唔會剃爛臉

好似幾好, 平均两蚊塊仲有潤滑邊,我覺得OK下次淘
無啦啦做乜屌人

算啦 , 比人屌完唔好放係心到啦 上網都唔好咁大壓力 忘記佢

你以為真係咁簡單?
上次條友出面開POST

咁仆街. 有陰謀
無啦啦做乜屌人

你以為真係咁簡單?
上次條友出面開POST

咁仆街. 有陰謀

你睇下解哂d密做乜...
有冇人淘過高cp 既 gaming headset?
決定咗留名支持呢個po

就係唔想比CD ROM見到
你咁搞法
搞到我都唔敢貼野

你咁搞法
搞到我都唔敢貼野

佢根本就係想咁
決定咗留名支持呢個po

你不如自己開返個post頂死高生啦
你同佢既問題,唔好搞著我地其他人
決定咗留名支持呢個po

你咁搞法
搞到我都唔敢貼野

咁你咪撚貼囉 關我撚事咩

我個人係好鍾意分享比cd rom

你鍾意分享就出去開post啦
決定咗留名支持呢個po

你咁搞法
搞到我都唔敢貼野

咁你咪撚貼囉 關我撚事咩

我個人係好鍾意分享比cd rom

你鍾意分享就出去開post啦

我真係埋唔到堆

我知你好熱心,但你好影響到其他人
我本來都係做cdrom既,但你咁熱心,搞到我睇文好辛苦呀
平時好多人引用唔刪圖已經夠煩

我知你好熱心,但你好影響到其他人
我本來都係做cdrom既,但你咁熱心,搞到我睇文好辛苦呀
平時好多人引用唔刪圖已經夠煩

唔好理佢啦
[member]今期買左

隻杯幾正,一淘攞coupon 買

錶帶俾apple watch 用,唔錯
手機套質量ok,送左好多野

[/membe]

咁都要加密 下次我又買先

屌你金鋼棒完未?
有無人知點解我用電腦search同手機search同一個關鍵字出啲野點解唔同,電腦會少啲野

試下電腦地區揀番中國大陸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞