召喚熱愛淘寶的親[11]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
買左個要夾到公仔先識停既鬧鐘

[img][/img]

好正喎 創意100分啊 哈哈 等你包膠

今日先買, 下星期到再包膠~

買過 真係好嘈,個音樂係果啲遊樂場好嘈好煩果隻,一響成間屋都聽到,朝早燥到想打爆佢

睇字都feel到嘈

難唔難夾
如果好似平時d夾公仔機咁難
夾到隔離拍你門都未熄到個鐘
有無人配過眼鏡?有無介紹?thx
包膠
首先件長袖衫係風褸質哋,料薄透氣

裡面質料貼身舒服

淘左串綠磷灰石手鏈,與圖相乎無伏

仲送左串金曜石添
淘左部vape
一淘 要實名先可以用果啲集分 ?

唔洗
呢個問題不停咁loop

唔洗
呢個問題不停咁loop

SORRY 我淘咗咁耐宜家先知有呢舊嘢

想問下蟎機有無overheat

[img][/img]

買過 真係好嘈,個音樂係果啲遊樂場好嘈好煩果隻,一響成間屋都聽到,朝早燥到想打爆佢

睇字都feel到嘈

難唔難夾

睇左條youtube片有開箱介紹 好似係熱門個度見到

[img][/img]

睇字都feel到嘈

難唔難夾

唔係好難,但朝早個腦未清醒可能要夾多次

返利退去邊同點用
呀 岩岩問過 原來買夠289先送個清潔套裝 149唔送
睇清楚 自己決定
我要脫貧,爬完文先問啦唔該,今朝11點已經SHARE左喇
繼續包膠
遮12人仔,唔重超好用...利申淘比老母用

遇水現花

叉線唔錯都用到

眼鏡布9蚊人仔10塊抵用 利申用黎抺mon
續包膠
野食篇
估唔到牛肉幾好味喎

啡黑色軟身牛肉乾...微辣帶甜豉油同少許五香粉味...唔錯!

蛋黃酥、豬肉乾、鳳梨酥第三轉淘了...一如既往既好味道

魷魚片好正但一袋得5小包...價略貴

今轉新嘗試...一直都以為係乾既點知打開包裝裡面係真空袋...啲魚魚係濕既
但味道出奇咗好味 有啲似罐頭魚但零腥味...下次打算再淘
http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=544336911611&toSite=main
之前仲買左依個卡夾

件貨個質素係幾好, 卡夾同錢夾都好硬淨

但本身設計對香港人黎講好有問題,八達通過唔到塊鐵, 身份證想落套會好樣衰, 銀紙夾夾唔到好多錢...

依類超細銀包唔係比亞洲人用, 提醒巴打們

我用緊money clamp, 原裝卡套可裝4-6 證件/card及約十張銀紙, 放褲前袋不太笨重

8達通我建議加防磁貼放晒入鎖匙包, 我嘅匙包有8達通,鎖匙同埋開大厦大門嘅rfid, 有ED防磁貼三樣野互不干擾

防磁貼淘寶都係一蚊幾毫一張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞