召喚熱愛淘寶的親[11]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
果個理大Survey男神真係好撚ON9

睇返上一個post既尾先知咩事

好爽呀
自從閑魚轉咗app之後都無玩過
頭先第一次試支付寶HK喺app度就俾到錢!!
勁方便rate又平!!
即刻擺幾件嘢上去
唔洗一個鐘就有人買了

有2位巴打問:
咁點過數?入番落你個支付寶HK?
好奇問下 咁你點寄野上去

會唔會車錢都蝕埋

我寄過個袋上去退貨,寄咗百六蚊仲要抽中收關稅

我以前買左二手ticwatch,扮一手買返黎閑魚原價賣返出去,上深圳寄,玩左幾個月,淨係蝕車費

啱啱問我果個係香港人話面交
之前就等我屋企人上大陸嘅時候幫我寄
或者你寫明係順豐到付囉
(當然你賣10幾蚊嘢就鬼睬你 )

頂今日入咗千4即刻洗咗成千
有無拎佢個優惠劵
到今晚咋
349減30爽歪歪
我係淘寶買過2個handspinner
一個$20, 一個$300, 遲啲諗住買埋個$250嘅
20蚊嗰個會螢光
300蚊嗰個係不鏽鋼
係美國訂咗個3dprint 嘅, 不過未到
想知嘅再講
20蚊嗰個會螢光
300蚊嗰個係不鏽鋼
想知嘅再講

呢個就係我再想買嘅, 藍色勁靚
https://detail.tmall.com/item.htm?id=521979372555&toSite=main&sku_properties=1627207:1522567348

想買
大家點睇

唔知點解鞋面啲紋有啲似波鞋咁 個人感覺
有冇巴打淘過無限容量google drive?會唔會被封?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【Google Suite正规帐号申请服务google drive永久无限容量邮箱相册】¥OW3OM13ujc¥http://c.b1wt.com/h.eIV1h4?cv=OW3OM13ujc&sm=f831dc

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【Google Suite正规帐号申请服务google drive永久无限容量邮箱相册】¥OW3OM13ujc¥http://c.b1wt.com/h.eIV1h4?cv=OW3OM13ujc&sm=f831dc

私人帳號就唔淘啦 

有人用過,用幾年都冇事
但唔排除有可能會刪AC
最好唔好放重要野

小學雞到

私人帳號就唔淘啦 

淘過,果類係教育機構掟出來,暑假前後幾個月後會ban左你

小學雞到

咪唔好入黎囉 我又無專登係佢個post挑起罵戰

小學雞到

算啦,唔好理佢地

小學雞到

算啦,唔好理佢地

睇來條友忍咗好耐...要爆啦

小學雞到

算啦,唔好理佢地

話唔定今個post尾都會入一入
點解我淘寶有d訂單唔見左
待收貨數目正確,但click入待收貨,有d單無左

手機/網頁一樣?

似係BUG
我中過類似既BUG,但係全部都係好耐之前既訂單

小學雞到

算啦,唔好理佢地

話唔定今個post尾都會入一入

有得佢,BLOCK左佢唔洗煩
20蚊嗰個會螢光
300蚊嗰個係不鏽鋼
想知嘅再講

20蚊個隻轉到幾耐

係應該係REBOOT 緊 SERVER , 遲D入去睇, 之前都有發生過..
包膠番,
上個POST 講NETFLIX
試左幾日,而家登入唔到了,
應該偷番黎啲AC
見入晒PAYPAL,又盛
但你同佢講,佢會比過個新既你
包膠番,
上個POST 講NETFLIX
試左幾日,而家登入唔到了,
應該偷番黎啲AC
見入晒PAYPAL,又盛
但你同佢講,佢會比過個新既你

巴打我都係建議唔好再買啦, 怕有手尾跟

無買了,
我都驚有手尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞