召喚熱愛淘寶的親[11]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
想問下你地支付寶點實名

之前見到有巴/絲分享 琴日落單 原價買左
想問下你地支付寶點實名

用証件囉 有其他方法咩?
我都跟機買左個吸蟎器,多謝分享!!
想問下你地支付寶點實名

個個月買成千蚊野但冇做過, 點解要做?
想問下你地支付寶點實名

拎返現
想請問呀里旺旺d 紅包點先可以提現 係咪一定要返上大陸開acc

阿里旺旺有紅包嘅咩

有呀
我想問下如果我用pps俾錢,唔係經官方退錢 而係私下退係咪一定會落支付寶cn? 但我開個支付寶睇又唔見有錢 係咪一定要實明左先睇到嫁 定間野呃我
http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=544336911611&toSite=main
之前仲買左依個卡夾

[img]https://holland.pk/p0d54jqg[img]

件貨個質素係幾好, 卡夾同錢夾都好硬淨

但本身設計對香港人黎講好有問題,八達通過唔到塊鐵, 身份證想落套會好樣衰, 銀紙夾夾唔到好多錢...

依類超細銀包唔係比亞洲人用, 提醒巴打們

我用緊money clamp, 原裝卡套可裝4-6 證件/card及約十張銀紙, 放褲前袋不太笨重

8達通我建議加防磁貼放晒入鎖匙包, 我嘅匙包有8達通,鎖匙同埋開大厦大門嘅rfid, 有ED防磁貼三樣野互不干擾

防磁貼淘寶都係一蚊幾毫一張

我想問下如果我用pps俾錢,唔係經官方退錢 而係私下退係咪一定會落支付寶cn? 但我開個支付寶睇又唔見有錢 係咪一定要實明左先睇到嫁 定間野呃我

要實名先可以入錢落支付寶,所以退款一定要經tb退信用卡/pps
想問下你地支付寶點實名

拎返現

我未試過

一直都用支付寶買

見到件貨$0.5
唔俾用支付寶買 仲可以有咩方法
一直都用支付寶買

見到件貨$0.5

支付寶一定比你用架

禁支付寶佢彈呢個msg出黎

我都有用防磁卡貼。
我重自制八達通封面貼紙
一直都用支付寶買

見到件貨$0.5

支付寶一定比你用架

https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/30/155143_dfc38969c22531a10c4a840e80f47927.jpg

同其他野一齊買
一直都用支付寶買

見到件貨$0.5

支付寶一定比你用架

買兩件咪得囉,
你咁買唔會蝕運費咩?
一直都用支付寶買

見到件貨$0.5

支付寶一定比你用架

買多件
我都有用防磁卡貼。
我重自制八達通封面貼紙

巴打如果我用卡片套(普通皮製)有4,5張卡,理論上都做到互不干擾? 張卡應該貼一面定兩面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞