召喚熱愛淘寶的親[11]先google後發問,禁講集運只講產品

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
Show Blocked User - 理大Survey男神

cls煩膠
有冇人淘過高cp 既 gaming headset?

有冇人 share 出黎

搭單問有無人淘個全球轉換插頭?
唔差在PO埋呢幾樣, 大家有興趣我再加

屌你老母,係咪玩野呀

搭單問有無人淘個全球轉換插頭?

插頭我買過呀 你想要旅遊萬用果隻定淨係兩頭轉三頭?

https://www.pcmarket.com.hk/2017/01/07/%e9%80%9a%e5%88%a9%e8%b3%a3turtle-beach-%e9%81%8a%e6%88%b2%e8%80%b3%e6%a9%9f%e5%94%94%e4%bd%bf60/

之前去買左個最貴佢無介紹同一牌子 $199(原價寫好似話$5XX), 無用過耳機, 打槍GAME 覺得D聲都唔錯...

仲有貨o既話應該間間通利都會有...
屌你老母,係咪玩野呀

擺明係啦...咪理啲煩膠算啦
屌你老母,係咪玩野呀

世上煩膠何其多
屌你老母,係咪玩野呀

世上煩膠何其多

啲小氣撚真係好煩
講撚咗唔比quote又quote,唔鐘意呢條rule咪出去開其他post傾
都唔知其實係attention seeker定要係挑戰權威果啲
重溫上個po

調味料盒 咁岩屋企果個爛左買黎換
個容量幾大呢樣幾surprise

透明file,我買好扺買
其實薄平時用小小 可以

拎黎係 用 幾好用不過有啲好意

呢個係隔離tee p返黎嘅
不過有啲失望 白色著bra 都係透
不過質地舒服嘅
但係個碼偏大得好緊要
suggestion 買s,拎到手似男裝L
我諗細多兩個碼都無問題

絲打想買呢間啦
唔yup#
我埋黑t同深藍t 夏天著

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【圆领白色t恤女短袖修身百搭纯色上衣韩版简约体恤夏紧身纯棉半袖】¥bvghOAqBhm¥[url]http://c.b1wt.coml]

Tee有冇縮水?
Show Blocked User - 你你你我我我
Show Blocked User - 理大Survey男神
無人理你仲成隻狗咁亂吠
一日到黑出膠post
我覺得連登可以新增樓主block人功能,樓主block左某條友,某條友就唔可以係個post出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞