(抵制TVB廣告商)(膽小慎入)Bless已發聲明並回應發霉原材料一事

1009 回覆
2503 Like 10 Dislike
係朗屏同元朗站 即叫即沖嫁
兆康都有 但就入定樽嘅
點解爛到咁都唔處理??
謝調查
真係dllm咁樣做生意
正常做QC係篩走有問題果汁,
唔係堆生化廢料入面搵睇落冇事嘅橙呀

根本表面有少少發霉, 你已經唔知菌絲實際落到幾深
其實要當有毒素唔用得架
好L痴線呀

食壞人架仆街
呢間野咁撚仆街
老老柒柒 無片你話放埋林鄭落去榨汁都得 未fc 咪看圖作句 成班5毛咁
我又老老柒柒問返你,買左批貨返黎叫人揀,揀完就咁放係到曬陳皮?貪香咩?
定係覺得間野無聊買完貨之後請人返黎揀爛橙?
定你想我公開群組其中一個電話號碼同環境保護署食物制造廠入工商機構名冊上面bless個登記號碼對下係咪一樣黎証明個group 對話係堅啊?[/quote]老老柒柒唔通成箱橙 睇都唔睇掉哂落去榨 做果汁簡下橙有幾奇? 有爛橙榨汁片唔該post出黎[/quote]咁你有無睇上面點講吖?
-G14係惡劣環境下儲存部分原材料以及吉樽的倉庫
-員工係依個環境下揀生果
-有接近一半爛生果挑走,而其他概會運去華達生產部做果汁

由頭到尾都係講緊堆原材料一直係依個環境同係堆壞橙度揀橙,邊忽有講到有用明顯係爛嘅橙同睇都唔睇就掉落去榨?麻煩指引一下

仲有,全部相都係當時係新豐中心影,人地個生產部係華達,定係你要一條片係由新豐中心揀橙去到call車去華達再陪啲橙一晚等生產部有人返工再對啱個生產時間表仲要揀正你板橙拎去榨嘅片先叫fc到?如果係咁我滿足唔到你

你覺得要fc嘅你覺得上面堆圖係一個外部人士可以輕鬆入到去影堆相同whatsapp圖可以隨便cap到?而唔係員工先做到?
亦唔止我一個user有放圖同講內部情況架[/quote]

有少部分朋友可能因為堆相太衝擊而誤會佢地係直接用上圖堆橙

再三強調佢哋係係1/4至差不多一半壞的橙中揀走壞橙並將剩底的橙運去生產部生產

發生地點是G14倉庫,內裡存放了雜物(包括吉樽、垃圾等)、已經過期並發漲的果汁、原材料橙,而存放環境惡劣,隨處可見嚴重發霉的橙,員工亦是在這裡揀橙

部分膠樽亦長期與已發霉的橙放置在這裏

而發生時間是去年年底至今年年初
你個p牌仔
係咪bless啲高層落黎呢度想洗白?

有哂圖仲可以死撐 幾撚無恥
仲有好多蟲屍
有少部分朋友可能因為堆相太衝擊而誤會佢地係直接用上圖堆橙

再三強調佢哋係係1/4至差不多一半壞的橙中揀走壞橙並將剩底的橙運去生產部生產

發生地點是G14倉庫,內裡存放了雜物(包括吉樽、垃圾等)、已經過期並發漲的果汁、原材料橙,而存放環境惡劣,隨處可見嚴重發霉的橙,員工亦是在這裡揀橙

部分膠樽亦長期與已發霉的橙放置在這裏

而發生時間是去年年底至今年年初[/quote]

另附上部分倉庫內拍攝的影片(慎入

http://sendvid.com/4495k1nk
http://sendvid.com/tb4rii6s
屌你老母好撚核突
push
呢個幾好
dllm,咁都得,有料係手個個唔即時1823佢?
依位巴打好撚堅
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞