(抵制TVB廣告商)(膽小慎入)Bless已發聲明並回應發霉原材料一事

1009 回覆
2503 Like 10 Dislike
我都唔記得講
揀完唔係即刻整做果汁,係果個環境放置幾日之後原本沒發霉嘅都發埋,之後再揀
Ritz-Carlton, four season 都用左bless
咁多星級酒店既單真係賺死佢地

btw,美心
可想而知,呢間野真心係搖錢樹黎。
可惜俾TVB一鋪打沉。

係咪即係哩間野?

霉應該係依隻色
飲完梗係排宿便啦
今鋪真係GOD Bless you ,痾到仆街咪叫排毒囉
你依個1日都要$550
哇屌,呢個一定要推
雖然唔飲
但上個post有巴打話幕後老細係位元堂
到底成間公司架構係點
有咩野人係知依單野
呢個直接係一買會飲撚死你
佢夠膽跪我地夠膽屌果種程度咁滯
關乎你條命架
呢間野,一定係勁好搵,食水勁深。
用包裝呃到一大堆水魚個個月成份糧拎曬黎買果汁
真正既蘋果信眾
作為果汁愛好者表示多得佢係CCTV落廣告先知依間野咁恐怖,如果之前試過又唔錯我依家應該飲左成箱發霉橙
CCTVB應該用依個case做例子話表佢地知落廣告可能令佢地個brand係連登極速散播,廣告效益超高。 (但唔保證係正面定負面)
本來係兩個A字頭既撚樣做老細
之後做唔掂TUM左而家個大老闆入局
陳振康 都係位元堂老闆(好似啦

陳老闆>>兩個A字頭CEO>>>經理級
祝你飲到入廠
反正你都唔care飲完有冇事,係咪?
試過食個橙 , 一邊有個一毫子咁大嘅位發毛 , 諗住切走果忽無事照食 , 點知奶野
廣告型媒體核彈

會唔會就係有時佢個冷壓果汁 飲落好澀嘅原因
我上面講過啦 人手揀唔保證完全無甩漏
就算有佢地都會屈到唔關事

同埋巴打都幾有趣
唔揀啲保證安全既野飲
去支持啲唔保證安全既野飲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞